Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
iPad jobban használható, mit az Aus transformaer az oprendszere miatt, azzal is csak az a bajom, hogy kis hazánkban jelentősen túlárazott. 400USD-s USA ár (ipad 2) már reálisabb.
iPadról csak egy USB port, és egy microSD kártyahely hiányzik....Hagy bővíthessem már utólag, és ha nem 3G-s modellt vettem, hagy dugjak hozzá már- ha úy tartja kedvem egy 3G modemet -
manchester85
veterán
"Próbálj ki egyszer egy iPadet mindenféle szoftverrel, amit direkt rá írtak, és csak akkor akarod majd kézbe venni a laptopot, ha nagyon muszáj."
Én most rendeltem meg az iPad 2-met, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy "be fog válni", pedig anyámnak iPad-je van, tehát teljesen jól ismerem az eszközt.
A problémám a következő: míg egy normálisan működő laptop touchpad-en egyetlen ujj mozgatásával mindent elérsz, addig iPaden a 10 hüvelykes kijelző teljes területén mozgásban van a kezed. Mikor anyámnál huzamosabb ideig használtam az iPad-et, arra jöttem rá, hogy fáradt a kezem, a csuklóm, míg laptop esetében a csuklóm, kézfejem a noti élén támaszkodik, és a mutatóujjam mozog egyedül, és a csuklóm is végig rögzítve van. Tehát sokkal kisebb fizikai mozgást igényel egy touchpad, mint egy érintőkijelző. Mindenesetre megpróbálunk "összebarátkozni", mert maga az eszköz csalogat, és bizonyos dologra sokkal gyorsabb elérést biztosít, ugyanakkor úgy gondolom, hogy egyhuzamban használva egy iPad (meg egyáltalán maga a tablet) sokkal fárasztóbb, mint megtámasztott könyökkel, csuklóval, egyetlen ujjal touchpaddel vezérelni egy laptopot. És akkor a fórumozásról, gépelésről nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest