Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem mintha szidni akarnám a TF300T-t, mert szerintem bazi jó cucc, és nagyon meg vagyok vele elégedve, de az nem igaz, hogy jobb a Prime-nál. Az egyedüli előnye, hogy a műanyag ház miatt jó a GPS és WiFi vétel, ami meglehetősen tré a Prime-nál, ezzel szemben:
- a műanyag házban van fém helyett (ez a GPS és WiFi miatt jó, de amúgy a fém minőségibb)
- procija kicsit alacsonyabb frekvencián fut (elismerem, használatban nem nagy különbség)
- nincs rajta Gorilla Glass
- IPS+ helyett sima IPS kijelző, nincs vele baj, de a Prime-é jobbAsszem ennyi. Persze olcsóbb is, mint a Prime, és a fentiek szerintem nem érik meg az árkülönbsége. Ugyan én ajándékba kaptam, de ha én vettem volna, szerintem akkor is ezt választom a kettő közül. Ettől függetlenül árat nem számítva a Prime jobb és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest