Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
flegga92
üzenetére
Bocsánat, de azért akkor egy kicsit megnyugtattál, hogy nem teljesen hiába dobtam ki rádiós egérre meg billre a pénzem. Ilyet én még sosem tapasztaltam a rádióssal. Egyébként jó kis sztori. Állok az edigitalban, megveszem a rádiós egeret, már ki is fizettem, várakozom egy pulttal odébb az árukiadónál, akkor látom, egér-bill kombók kint a polcon. Oppá! Ebben csak egy usb hely van, lehet jó lenne egy billentyű is. Na mondom a kiscsajnak, hogy akkor amíg még meg nem kaptam az árút, kicsit módosíthatnánk-e rajta? Hajlott a dologra, stornó számla, visszavét, és meglett a billentyűzet is. A tv-re dobva a gépet nagy előny, hogy nem csak egerezni tudok, hanem ott van egy billentyűzet is, és csak egy usb-t foglal a vevő.
Ance: ne rontsd el az örömöm, hogy neked meg problémamentes a bt-s egér!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest