- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
Joly-Joker #49 üzenetére
Te mindig tudatmódosító szerek hatása alatt fórumozol?
-
Joly-Joker
csendes tag
válasz
Inkv1zítoR #48 üzenetére
Akkor egy 895GTX-el
Annak már vinnie kell. -
Inkv1zítoR
tag
válasz
Joly-Joker #47 üzenetére
próbáltam azzal is, de az rosszabb
-
Joly-Joker
csendes tag
válasz
Inkv1zítoR #46 üzenetére
Fene tudja lehet GTX680al már nem szaggatna,,,de igencsak egy kategória a két kártya.
-
Inkv1zítoR
tag
én 430 ból vettem egy ennél kétszer bivalyabb gépet, benn van az aláírásomban
és a metro 2033-at még néhol ez se viszi el akadás nélkül
-
patex1983
őstag
válasz
Joly-Joker #44 üzenetére
Hát ez....
-
Joly-Joker
csendes tag
Na a sok csóró sajnál kiadni egy jó gépért cirka 600 Hunyadi Matyit,,,jó persze most köpködhettek, hogy van ennél jobb gép összeállítás is,,,,igen biztos van,,,gyorsabb meg jó is,,de az már túl drága,,,ennyit nekem még pont megér
, különben is az asszony bőrkabátja leárazva volt másfél millió, szóval ehhez mérten igencsak baráti
.
Úgy hallottam hogy ez a ROG gép hihetetlen innovatív,,,ezért rendeltem 4et belőle, azóta megjött,,,2őt a hátamra egyet a mellkasomra az utolsót pedig a tökömre kötöttem,,,így átváltoztam egy jobbféle Terminátorrá hogy is hívták a filmben, Geforce FX 7560? Na szóval most minden szép és jó.
Fos 8as Audit is most fogom cserélni, teli lett a hamutartó értitek így azért elég ciki a klubban mutatkozni.Szóval csók a családnak.
Utóirat: Egy elégedett Burdzsuj
-
foxxmotor
tag
Horror ez az árazás. Most komolyan... Van aki ad ezért ennyit? Ennyi pénzért ennél lényegesen jobb konfigot is össze lehet rakni.
-
Móci
addikt
Kis olcsóság...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Csabulator #38 üzenetére
Egyedül a "hülYe" szóban van létjogosultsága.
-
Csabulator
tag
válasz
BomiBoogie #37 üzenetére
Pfejj... Már a "Hy"-nál ys kyver a vyyz! Lassan már ez lesz a trendy!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nekem az tetszik, hogy annyira menőre akarták, hogy a "Titan" önmagában már nem is elég cool, úgyhogy "TYTAN" lett belőle, á lá Bódi SYLVI.
-
kromatika
veterán
nagyon dögös a ház.
-
S.Feri
őstag
Meg kell venni és ki kell cserélni a karit benne na, hát ezt is folyamatos fejlesztésre tervezték.
-
MattM
tag
Egy kis pénz belemenne, az tuti!
-
RetepNyaraB
veterán
Szerintem azokat az alkatrészeket teszik bele ezekbe a cuccokba, amit valami külön barter-rabszolgakereskedelem-kokaincsempészet-gyógyszerkartell révén szaré-hugyé beszereznek a begyártóiktól és így extra profit nyerhető ki a lúzer júzerből (illetve a bankár papájából
)
Maj' hülyék leszek belenyomni a csúcskártyájukat, mikor azt külön is eladhatják hasonlóan nevetséges összegért -
mghltm
addikt
egy ASUS ROG MATRIX 7970 igazan beleferhetett volna a valasztekba a gtx680-as alternativajakent. meg persze valami 7950/7870/7850 is
-
mghltm
addikt
-
Serricon
senior tag
-
kpal
nagyúr
Ezen a szinten már mindegy az ár , akkor inkább 3970x és még egy 680 bele
-
blaca83
őstag
Egy újabb szemfényvesztés az Asus-tól.
Jó drágán próbálják eladni a márkanevet és a sz@rt...
Egy átlagos "user" simán összerakja egy informatikai bolt vagy webáruház árlistája alapján ugyan ezt a teljesítményt maximum a fele pénzből ráadásul a ház is nagyon ronda lett szerintem.
Nem tudom hogy lenne-e olyan felhasználó, aki egy kicsit is ért a dolgokhoz és "Gamer"-nek nevezett gépet próbál összerakni, hogy összepárosítana egy I7-3770-est egy 7770-es szériájú vga-val???
-
Retekegér
MODERÁTOR
Megvan Vér Pistike ajándéka karira.
Egyébiránt a házat elfogadnám, a moderált PSU-ért pedig pirosat érdemelnek.
-
mghltm
addikt
par sajat gondolat:
"csúcskiépítésben egy NVIDIA GeForce GTX 680 videokártya biztosít, de ennél lényegesen olcsóbb variánsok is választhatók a „zöld” gyártótól, valamint az opciók között egy AMD kártya (Radeon HD7770 1GB) is található, ha az szimpatikusabb lenne." - a gtx 680 bivaly, ez ketsegtelen, de az amd oldalon csak a 7770-et talaltak megfelelonek? rohej
"A rendszer megfelelő reakcióidejéről 128 GB-os SSD gondoskodik" - ezen is sporolnak, minthogy 256gb-osat raktak volna bele...
"A hardverek táplálását egy 500 vagy 700 wattos PSU végzi, ami jól mutatja, hogy a mai trendekkel ellentétben egy játékra épített, némileg tuningolt rendszer etetéséhez sem feltétlenül kell 1 kilowattos vagy afeletti tápegység." - ez pozitiv, egy 500-as gold/platinum tap csodakra kepes
"A ház kiterjedése 543,73 x 216,06 x 480,82 mm, tömege pedig hardverrel megrakodva bő 14 kg." - a haf x uresen ennyi
-
king.mp
aktív tag
Szép ára van, ennyiből már jobbat is lehetne építeni. Asus megint elszámolta magát.
-
patex1983
őstag
"....i7-3770K...lehetőség nyílik a frekvencia 4 vagy 4,2 GHz-re emelésére. A folyadékhűtésnek köszönhetően a tuning alatt is stabil marad a rendszer"
Még tiszta szerencse
A 7770-et én sem értem, mi keresnivalója van egy ilyen rendszerben.
A Xonar DX sem olyan nagy szám, igazából jobb hardverekre számítottam egy TYTAN-ban...
Ar árát meg inkább hagyjuk -
Gonzo.
tag
Nem reklám, de ennyi pénzért a hülyének is megéri!
-
00roli00
aktív tag
7770 meg i7...igzi gamer
mer a csúcs radeont nem lehet betolni vmiért mi?
-
Szép szép, itt azért a márkanév van inkább nyomva, habár azért van aki nem akar szórakozni, egybe és fullos. Na azoknak jó, de az Nyugat
-
vince
őstag
válasz
Csabulator #2 üzenetére
nem vérbeli gémer az biztos
-
Cyberpunk
félisten
Nyilván anyagilag jobban megéri külön otthon összerakni, legfeljebb a ház ami egyedi.
-
Csabulator
tag
Nekem hiányoznak a gépházról a reflektorként világító neonok. Pfej. Nem is kéne!
-
sTERNI
senior tag
"az emelt órajelek azonnal elérhetők, állítgatás vagy újraindítás nélkül"
Ezt még az XT-m is tudta.. ment 1-ről 4 Mhz-re, még csak újra se kellett indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A minőségi, kulcskész gamer konfiguráció egyetlen gombnyomással 4 GHz fölé tuningolható.
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/WIFI/I5-8600K/GTX 6GB/Seasonic focus plus 750w gold/)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest