Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
gojko.m #5617 üzenetére
Kíváncsiságból telepítettem a HDP R1 141 PAL skint is. Azon is működött a hálózati elérés, tudtam böngészni a PC megosztott mappáit.
Hát az R1 141-en már win8 óta nem működik a pc-s megosztás, egész egyszerűen nem jelentkezik be, hiába jó a jelszó meg a név. Furcsa hogy neked megy. Milyen wint használsz? Vrt simán bejelentkezik win8/10 megosztásba is.Külön felhasználót hoztam létre a lejátszónak, nem microsoft fiókost(amit a win alapból felajánl) mert azzal nem működik, hanem offline felhasználót, ennek a felhasználónak a nevében osztom meg a mappákat, és adok neki írási jogot(hogy a lejátszó meg tudja jegyezni honnan folytassa a leállított filmet).
A wd lejátszómnál is csak így(külön offline felhasználóval) működött a megosztás. -
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5617 üzenetére
Feltettem újra a FW-t. Ugyanúgy nem megy a hálózat.
Leszedtem az Eset Smart Security tűzfal- és víruskereső kombót és azóta műxik minden. Csendben frissítette magát és azóta blokkolta a lejátszó hálózati forgalmát, pedig fél éve ezt használom.
Legalább rájöttem mi okozta a balhét!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest