- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Házimozi belépő szinten
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Üdv!
Az a helyzet,hogy nagyon belassult a kütyü.Rootolva van,kb fél éve.Ez a bulid szám:Superdragonpt v11 r2 .
Az energia takarékos ki van kapcsolva,van benne ilyen szemét kitakarító program is,a task killer is.
Ez minden androidnál így van hogy van egy 10 alkalmazás ami fut a háttérben ? Mert azokat a task killerrel kilövöm,de utána újra elindul magától. Van-e valami olyan rom,vagy hasonló ami gyorsabb ?Esetleg a Sailfish-t nem lehet rá feltenni ? Launcher van,de nem arra gondolok. (az nincs fent)
Vagy valami amivel nem lenne ilyen lassú.Mert netezni is lehetetlen rajta.Köszi a segítséget
-
imi290
aktív tag
Sziasztok!
Már utána kerestem,de amit én szeretnék nem igen találtam megoldást.Az lenne a lényeg,hogy egy darab kezdőképernyőm van,ott csak az óra és az időjárás widget van.Alatta pár ikon.
Azt szeretném,hogy a menübe ha belemegyek,ne legyen ekkora a káosz.Rengeteg olyan alkalmazás van,amit nem használok,és jobb lenne ezeket,belezsúfolni egy mappába,és hogy ne is lássam őket
A tablet rootolva van,szóval amit lehetett már kidobtam róla.
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Marvel Snap
- Formula-1
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest