Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Üdv!
Az a helyzet,hogy nagyon belassult a kütyü.Rootolva van,kb fél éve.Ez a bulid szám:Superdragonpt v11 r2 .
Az energia takarékos ki van kapcsolva,van benne ilyen szemét kitakarító program is,a task killer is.
Ez minden androidnál így van hogy van egy 10 alkalmazás ami fut a háttérben ? Mert azokat a task killerrel kilövöm,de utána újra elindul magától. Van-e valami olyan rom,vagy hasonló ami gyorsabb ?Esetleg a Sailfish-t nem lehet rá feltenni ? Launcher van,de nem arra gondolok. (az nincs fent)
Vagy valami amivel nem lenne ilyen lassú.Mert netezni is lehetetlen rajta.Köszi a segítséget
-
imi290
aktív tag
Sziasztok!
Már utána kerestem,de amit én szeretnék nem igen találtam megoldást.Az lenne a lényeg,hogy egy darab kezdőképernyőm van,ott csak az óra és az időjárás widget van.Alatta pár ikon.
Azt szeretném,hogy a menübe ha belemegyek,ne legyen ekkora a káosz.Rengeteg olyan alkalmazás van,amit nem használok,és jobb lenne ezeket,belezsúfolni egy mappába,és hogy ne is lássam őket
A tablet rootolva van,szóval amit lehetett már kidobtam róla.
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest