Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Üdv!
Az a helyzet,hogy nagyon belassult a kütyü.Rootolva van,kb fél éve.Ez a bulid szám:Superdragonpt v11 r2 .
Az energia takarékos ki van kapcsolva,van benne ilyen szemét kitakarító program is,a task killer is.
Ez minden androidnál így van hogy van egy 10 alkalmazás ami fut a háttérben ? Mert azokat a task killerrel kilövöm,de utána újra elindul magától. Van-e valami olyan rom,vagy hasonló ami gyorsabb ?Esetleg a Sailfish-t nem lehet rá feltenni ? Launcher van,de nem arra gondolok. (az nincs fent)
Vagy valami amivel nem lenne ilyen lassú.Mert netezni is lehetetlen rajta.Köszi a segítséget
-
imi290
aktív tag
Sziasztok!
Már utána kerestem,de amit én szeretnék nem igen találtam megoldást.Az lenne a lényeg,hogy egy darab kezdőképernyőm van,ott csak az óra és az időjárás widget van.Alatta pár ikon.
Azt szeretném,hogy a menübe ha belemegyek,ne legyen ekkora a káosz.Rengeteg olyan alkalmazás van,amit nem használok,és jobb lenne ezeket,belezsúfolni egy mappába,és hogy ne is lássam őket
A tablet rootolva van,szóval amit lehetett már kidobtam róla.
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged