Hirdetés
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Hát ez így elég érthetetlen miért ilyenre csinálták...sok egyszerű teló is ad áramot micro usb n...
Nekem nem is kéne hogy ílyen böszme nagy vinyók menjenek róla, hanem 2 dologra kéne. Pendrive és mobilinternet stick...
Így viszont hogy külső áramra kell kapcsolni hozzá, kitörölhetem vele... -
SztiviVander
addikt
egyszerű, ne használj ilyen clean appokat. főleg mivel semmi értelme.
launcherből szinte mindegyik jobb megeszi a maga 50-80MB-ját, ami ennél kevesebbet eszik az egyszerű mint a faék. egy 256MB ramos gépnél érteném hogy számít az hogy 30MB-ot fogyaszt a launcher vagy 100-at, de 1GB-nál mire ez a spórolás?
nekem next vált be, tabon is telón is az fut, mindent tud ami nekem kell (mappákat is) és általában elvan 60-80Mb rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i3-2350/i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest