Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Hát ez így elég érthetetlen miért ilyenre csinálták...sok egyszerű teló is ad áramot micro usb n...
Nekem nem is kéne hogy ílyen böszme nagy vinyók menjenek róla, hanem 2 dologra kéne. Pendrive és mobilinternet stick...
Így viszont hogy külső áramra kell kapcsolni hozzá, kitörölhetem vele... -
SztiviVander
addikt
egyszerű, ne használj ilyen clean appokat. főleg mivel semmi értelme.
launcherből szinte mindegyik jobb megeszi a maga 50-80MB-ját, ami ennél kevesebbet eszik az egyszerű mint a faék. egy 256MB ramos gépnél érteném hogy számít az hogy 30MB-ot fogyaszt a launcher vagy 100-at, de 1GB-nál mire ez a spórolás?
nekem next vált be, tabon is telón is az fut, mindent tud ami nekem kell (mappákat is) és általában elvan 60-80Mb rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest