Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Eltűnt a fél internet!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Mini PC
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Szerintem se állítható mert a technológia szerint nincs nyomási erő érzékenység. Tehát, vagy meg van érintve, vagy nincs... Ami még bejátszhat, az a kéz nedvessége. A festő munkatársamnak állandóan száraz a keze a higító miatt. A múltkor akartam vele 2 player reactorozni. Hát, neki nem ment, mert hiába érintette meg a képernyőt, annyira száraz volt a keze, hogy nem vezette az "áramot"...
meg is magyaraztad, hogy MIERT kalibralhato az erintokepernyo. olvasd vissza, amit magad irtal.
itt egy peldaprogram -
Quqesz
nagyúr
hmm igazad lehet,igen ez kapacitív kijelző nincs mit kalibrálni....amúgy nem vészes,csak néha meglepő,meg íráskor szokott zavarni kicsit(pl megnyomtam a spacét és mégsem rak be szóközt),de ettől még nem fogom a falhoz vágni.
nekem is szárazak az ujjvégeim....amin meglepődtem rendesen van fényereje a kijelzőnek,csak egy autó fényerőt hiányolok,mert este mindig le kell vennem,különben lebarnul tőle az arcom mint a szoliban... 
asus billentyűzet
na itt az opera mini alatt van kavarás benne,hiába van bekapcsolva nem megy a mondat eleji nagybetű és a kiválasztott szó utáni szóköz....vszínű opera nyalánkság....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem is szárazak az ujjvégeim....amin meglepődtem rendesen van fényereje a kijelzőnek,csak egy autó fényerőt hiányolok,mert este mindig le kell vennem,különben lebarnul tőle az arcom mint a szoliban...