Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
airwawes #3211 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom feltelepíteni a drivert. Kiválasztom az illesztőprogramot, mely mappában lehet. Meg is találja, de azt mondja, hogy a telepítés során hiba lépett fel.
Ezt kapom.Másik gépen már az előző lépésnél elakadok. A drivert sem akarja föltenni ( win 7 ).
-
umfrider
senior tag
válasz
airwawes #3211 üzenetére
Rendben, ma megpróbálom. Az a baj az enyémen a win 8-cal, hogy felismeri kikapcsolt állapotban, ekkor van 8 mp-m, hogy az eszközkezelőben rá tudjak klikkelni jobb gombbal az eszközre, majd tulajdonságok, stb. Mire viszont odaérek, hogy illesztőprogram telepítése, kiválasztom, stb addigra eldobja a rendszer. Ekkor meg már hiába telepítem azt írja, hogy a telepítés sikertelen.
Annak a amúgy van jelentősége, hogy azok a mappák, programok, melyek kellenek ehhez a procedúrához hol helyezkednek el a gépen? Mert én az asztalon tartom őket, nem gondoltam rendszermappába másolni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest