- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Első töltéskor több mint 8 órát hagytam fent a töltőn. Mondjuk visszaállítás után nem töltöttem 8 órát. Mert mi van akkor, ha usb rákötöm sz.gépre simán csak fájl átvitelkor is tölti, csak lassan, és rajta van kb fél órát azalatt meg nem fogja feltölteni. Ha ettől baja lesz, akkor az elég szomorú. Sajnos tapasztalat, hogy a mai akkuk sz@rok. Nekem az előző tabletem-nél ahogy lejárt a garancia (1év) 1hónapra rá, teljesen megadta magát az akku, annyira, hogy kezdett felpúposodni. Pedig nagyon odafigyeltem a töltésre. Még a szervíz se tudott adni hozzá akkut, pedig csak 4000ft lett volna az ára. Ezért vettem asust, hogy hátha megbízhatóbb.
Ami érdekes,hogy a van a családban egy siemens c75 teló (nem mai darab), még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas)
szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged