- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Gigabyte alaplap topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Első töltéskor több mint 8 órát hagytam fent a töltőn. Mondjuk visszaállítás után nem töltöttem 8 órát. Mert mi van akkor, ha usb rákötöm sz.gépre simán csak fájl átvitelkor is tölti, csak lassan, és rajta van kb fél órát azalatt meg nem fogja feltölteni. Ha ettől baja lesz, akkor az elég szomorú. Sajnos tapasztalat, hogy a mai akkuk sz@rok. Nekem az előző tabletem-nél ahogy lejárt a garancia (1év) 1hónapra rá, teljesen megadta magát az akku, annyira, hogy kezdett felpúposodni. Pedig nagyon odafigyeltem a töltésre. Még a szervíz se tudott adni hozzá akkut, pedig csak 4000ft lett volna az ára. Ezért vettem asust, hogy hátha megbízhatóbb.
Ami érdekes,hogy a van a családban egy siemens c75 teló (nem mai darab)
, még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas)
szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas)
szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.