Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Első töltéskor több mint 8 órát hagytam fent a töltőn. Mondjuk visszaállítás után nem töltöttem 8 órát. Mert mi van akkor, ha usb rákötöm sz.gépre simán csak fájl átvitelkor is tölti, csak lassan, és rajta van kb fél órát azalatt meg nem fogja feltölteni. Ha ettől baja lesz, akkor az elég szomorú. Sajnos tapasztalat, hogy a mai akkuk sz@rok. Nekem az előző tabletem-nél ahogy lejárt a garancia (1év) 1hónapra rá, teljesen megadta magát az akku, annyira, hogy kezdett felpúposodni. Pedig nagyon odafigyeltem a töltésre. Még a szervíz se tudott adni hozzá akkut, pedig csak 4000ft lett volna az ára. Ezért vettem asust, hogy hátha megbízhatóbb.
Ami érdekes,hogy a van a családban egy siemens c75 teló (nem mai darab)
, még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas)
szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas)
szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.