Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Stefi_dzsi #2411 üzenetére
Nekem mindeddig mumus volt föltenni akármilyen fóliát is, de ez nagyon simán ment. Először ablaktisztítóval áttöröltem, majd mikroszálas cuccal ( ezt a fóliákhoz 99,9%-ban adják ) ismét átmentem rajta. Közben néha meg kellett fújkálni a kis szöszök végett. Fontos, azért kell az alkoholos meg a franc tudja milyen kémiai anyag tartalmú ablak/tükör/üveg tisztító, mert portaszító hatása van.
Bankkártyával gyönyörűen rásimogattam, nagyon tuti lett rögtön elsőre! Még talán élveztem is az eddigiekhez képestEz, amit rendeltem nem befolyásolja egyáltalán az érintőt. Megfelelően és pontosan érzékel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest