- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
DrMárk79 #1838 üzenetére
Szia!
Én tuti nem venném meg, az alábbiak miatt:
Én annyit látok, hogy tudsz bele sim-et tenni, amire pont nincs szükséged. Van benne +1GB ram, amit gondolom el is fogyaszt, mert azt erősen kétlem, hogy legalább annyira jól lenne szoftveresen optimalizálva, mint az Asus. Van benne egy 13Mp kamera, amin egyszerűen felnyerítettem, mert gondolom egy szoftveresen upmix-elt felkonvertálom a 2-3Mp képet megoldásról lehet szó, főleg ennyi pénzért. Továbbá fel tud mutatni, egy talán jó minőségű fém házat.
- ez a gyártó, hol volt mondjuk 20 éve? az Asus sem szent, de bennük azért jobban bízok.
- 1 év gari? a kettő azért jobban tetszik
- sajnos nem látok microsd bővítési lehetőséget
- +10K bolti ár se jön be (nem érdekel a gsm modulja)
- a support pedig gondolom perfektÉn egyszerűen félek az ilyen semmiből jött tucat kínai dolgoktól / gyártóktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest