Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
air76
tag
Nem a boltan vettem,hanem a webshopból rendeltem.A boltban nem volt.Eredetileg a sima Memopad HD 10-et akartam venni 59990Ft ért,de az jóval gyengébb(gpu,kijelző,ram).Inkább rádobtam azt a 15ezrót.De érdekes a Media Marktban sokkal drágább a készülék,(mert adnak rá garit a törésre ..stb.SZERINTEM)mint a webshop-ban.A nyári napfénynél úgy se látod a kijelzőt..ez egy szobai tab!Lehetne nagyobb a fényereje,viszont ebben az esetben spec a samsungok jobbak.
-
air76
tag
Az asusnál ami döntött az a full hd,meg a 2Gb ram.A samsungnál sztem jobb.Az LG újjabb, ott adreno 305 van,de kissebb felbontás meg 1Gb ram.A toshiba tegra 3-mal,de összeségében gyengébb.Nekem nagyon bevált a HD 7,és ezért választottam az asust.(meg persze,hogy 75 ezróért jutottam hozzá).De nézd meg a teszteket,és te döntsd el.Biztos jó a Samu is meg az LG is,de nekem ez kellett.
-
air76
tag
Hali!Szerintem 75 ezerért ez a tudás simán megéri.Én is most vettem a MM-ban.(már csak fehér hátlapos volt)
Android 4.3-mal érkezett,de bekapcs után 3x frissített,persze maradt a 4.3
Én nem tapasztaltam random érintéseket.Szerintem nagyon rendbe van a cucc!
Amiket még néztem:Toshiba Excite Pure AT10-A-104,LG G Pad 10.1 v700.Valamiben erősebb,valamiben gyengébb.De a full hd kijelző nekem fontos szempont volt,na meg persze a márkanév.A memopad hd 7 után mindenképp Asus tabot akartam venni,mert az nagyon bejött minden téren.Ha ez fele annyira lesz jó,már megérte az árát...kop..kop..
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Haditechnika, harcászat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest