- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
geckowize #71 üzenetére
Helo!
Én vettem hozzá egy kis méretű tablet táskát 3000Ft-ért itthonról, ami majdnem olyan min a laptopomé, csak ennek nincs füle.
A kijelzőre én is gondolkodtam már fólián, de elvileg ez is egy olyan bevonattal van ellátva, ami karcállóvá teszi, legalábbis a normál használat esetén. Azt hiszem Corning Fit Glass, ha jól tévedek. Az enyém eddig még szerencsére teljesen rendben van, szoktam törölgetni is, eddig jól bírja.
Az OTG kábelt annó Kínából vettem kb. 500 Ft-ért, még a Sony telefonomhoz. Elég vicces volt amikor a Media Marktba ugyanazt a kábelt 9900 Ft-ért akarták adni, mert az eredeti Samsung Galaxy S3-hoz van, és elvileg csak az jó hozzá.
A "rendes" tartozékok meg nagyon szépek, meg én is szívesen vennék belőlük, de brutális áron adják őket. Nekem a FolioKey tetszett, de annyi pénzért tudnék venni még egy kisebb tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest