- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #249 üzenetére
Bocsi, a mini avatarok nem működtek, na most:
(#246)
zerge861: Asus a GLS futárszolgálattal van szerződve, rájuk bízza a garanciális termékek szervizbe- és onnan visszaszállítását. Először a pdastore-nak írtam, ahol vettem, aztán ők irányítottak át erre az oldalra.
(#247)sinkaa: Szerintem nem indokolt az offtopic használata, mivel ugyanazon tabletről van szó.
Legalábbis a patásördög nem fog meglátogatni este, hogy rektális lázmérést végezzen
Igen egyébként, nekem Wifi-only-s atomos verzió van.
(#248)zerge861: Hozzá se érek és érzékel valahol érintést. Azt gondoltam, hogy az ebayről rendelt fólia volt a ludas, mert előtte annyira nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, de ha már sinkaa is jelezte ezt a problémát, akkor valószínűleg ez valami típushiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest