Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #904 üzenetére
Sziasztok,
Van egy Asus Memopad 7-es táblagépe a gyereknek. Használhatatlan lett, mert már annyi alkalmazás került rá rengeteg felugró ablakkal wifit folyamatosan bekapcsolta és a rengeteg előugró ablak miatt még a gyári beállítások visszaállítását sem tudtam megcsinálni. Be volt kapcsolva az automatikus visszaállítás is amit nagy nehezen kikapcsoltam. Most power + hangerő fel után wipe cache törlés majd fr volt. Most elkezdeném újra beállítani és hibaüzeneteket dob fel folyamatosan googleplay alkalmazás leállt, valami BBM hiba. Most kellene csinálni a google fiók beállítását. Közben egyéb képernyőket is feldob amiből vissza gombbal ki tudok lépni. Adjon meg jel azonosítót(lehet nem ez a megfogalmazás), meg valami elfelejtett jelszó kérésre alkalmas ablak. Most is megjelent felül egy Mobile manager kiírás majd visszalépett a fiók beállításhoz. Most még egy music player ablak jött fel amivel telepíteni lehetne. Mintha önálló életet élne. Ez lehet kicsit hülyén hangzik. Közben feljött valami fast cleaner ablak is. Tehát olyan mintha valami "beégett" volna a rendszerbe, pedig még csak addig jutottam, hogy a wifit beállítottam.
Kicsit hosszúra sikeredett, de akinek lenne tippje mit csináljak vele, vagy hogyan lehetne normális életet lehelni bele az kérem segítsen. Többszöri fr sem segített.Pontos típus Asus memopad 7 ME173x
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Az topicban kértem segítséget, de nem jártam sikerrel, így onnan ide irányítottak. A problémát ott leírtam.
Légyszi segítsetek, mert többszöri fr sem segített.
Pontos típus Asus memopad 7 ME173x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kedvező árú táblagépet teszteltünk le, amely 64 bites Intel rendszerchippel kíván az alsó-középkategóriának odapirítani.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest