- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Ha már ez nagy neked, akkor ajánlom figyelmedbe édesapám notiját. Vess egy pillantást a paraméterek táblázatra.
-
xedos
addikt
Ez üzletember noti?
Inkább az üzletember drágacsemetéjéé...
Nehéz, nincs dokkolási lehetőség, erős VGA...
Üzletemberek inkább 13"-os notit vesz.
A kijelző nem átlagos, de... nekem is ilyen az egyik notim ACER TM8100-es és szuper! -
Franklin
addikt
Nem tudom miért sírtok a tömege miatt, ezt nem buszon fogják hordozgatni az otthon és a melóhely között... hanem a 7-es bmw anyósülésén fog utazni... azt a pár métert a kocsitól az irodáig meg kibírja mindenki, legalább le van tudva a reggeli torna... :-)
-
bsh
addikt
üzletembereknek hóm viszta?
-
dokesz007
aktív tag
Looooool, a felbontása full hétköznepi, nekem 1920x...de ez lényegtelen, viszont az én HPq workstationöm meg 2,6kg...érdekes nem?
Üzletembör meg Macbook air vagy IBM x300 ilyen cumókkal ugrálnak, legalábbis akit ismerek ilyen van, és net+bank+mail néha print ennyi valljuk be nem is kell több...dolgozni + vesz fel embert
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
ZsilBi
csendes tag
ez egy M50/G50 más csomagolásban egy fél kilós súllyal
nekem M50 van a kijelzőt mindenki megdícséri és abszolút minden jól látható rajta semmi sem kicsi
-
negyedes
addikt
Ez nem igazan uzletembereknek valo...de azert elhasznalnam en itthon is, de az 3,6 kg nagyon sok
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
KrAt
veterán
Közel 4 kilóba kerül, és fullos.. Ejj, de tetszik..
-
craine12
tag
Mitől üzletemberekre hangolt? Csak ők tudják megfizetni? Ekkora súllyal inkább gyúrósokra hangolt lenne a megfelelő jelző...
No woman. No cry. No kidding.
-
Peter13
senior tag
Nekem ugyanekkora az "otthoni" notim felbontása, és szeretem, bár tény hogy ha utána visszatérek az asztali géphez akkor pár percig olyan érzésem van mintha nagyítóval nézném a képernyőt...
Engem inkább a tömege lep meg: 3,6kg nekem nem az üzleti kategóriát juttatja eszembe...én legalábbis nem örülnék ha a céges noti ekkora batár lenne. Specifikáció és design tetszik (én is megnézném minek az 1 GB memória a VGA-nak de sebaj ), a numerikus pad külön pluszpont, viszont a nagy tömeg nem, és hát az üzemidővel kapcsolatban sem vagyok optimista. Inkább szabadidő-notebooknak tudom elképzelni, amolyan multémida mindenesnek, vagy astali gép kiváltására, semmint üzletemberek kezében."No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
simonzé
addikt
Odatették ezt a cuccot rendesen. 15 coll 1680x1050 pixel-ben elmesélve. Nem túl kicsik itt az ikonok? Ez már közel két megapixeles felbontás - nem piskóta. Azt viszont még ilyen felbontásnál is meglesném hogy az 1GB videómemória mikor fogy el.
Kéne a cucc.I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest