Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Nem. Nem látható. Csupán a hangjában lehetett hallani, hogy nem olyan lapos, természetes, mint a winamp, hanem a magas és a mély kiemelkedik a középrészből. Nincs rá bizonyitékom, szubjektiv hallás általi vélemény. Amit egy ismerősöm "alá is irt".
6 évig folyamatosan winampoztam, jó ideig a 2.92-essel, ami a legjobb volt. Csak sajnos bizonyos okok miatt leváltottam az 5-ösre. Asszem valami XP-s gond volt, hogy már nem akart futni SP3 alatt, vagy nem is tudom már. Valami hiba volt, az biztos. Utána, hogy rákényszerültem, gondoltam megnézem az összes többi playert. Igy kipróbáltam a jetaudio-t, ami rettenetes nagy hulladék. A foobart, ami viszonylag jó, de nem szerettem. Meg volt még egy harmadik, amivel csak annyi gondom volt, hogy nem éreztem, hogy lejátszó. Mindig ott volt egy nagy ablak, nem lehetett leminimalizálni mint a winampot. Azonkivül, most, hogy ismerem a kernel streaminget, annak közbe iktatásával még szebben szól mint eddig bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Igen ritka eseménynek számít, hogy PC-s körökben forgó gyártó idehaza hangkeltővel kapcsolatos eseményre invitáljon.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest