Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Mint a Vita-ról, erről is ez a véleményem:
-
anulu
félisten
örülök a konzoljaimnak
-
fasterware
aktív tag
Ez tényleg igényes trailer. Azt hittem Terminátor 5 bemutató.
-
Findzs
addikt
rég láttam ennyire profi trailert
egy bajom van vele, kicsit összeszedetlen nem derül ki belőle milyen játékról is van szó
mutatnak gépeket repcsiket fegyvereket stb. de egy mechet se látni -
blackydan
senior tag
Azért ilyenkor sajnálja az ember, hogy nincs xbox360 a polcon, amúgy nagyon komoly lesz
-
enginev3.0
félisten
Huh bemutatója nagyon állat, igaz PC-s vagyok így felejtős, de nem semmi
-
Angel1981
veterán
Ez nagyon király!
-
k.soma
senior tag
Nem ismertem a játékot, de utánanézek.
Felkeltette az érdeklődésem ez a trailer.
-
cheatergs
senior tag
Mindig tetszettek ezek a meches cuccok, csak kár, hogy nem jön PC-re, másrészt meg nem ilyen szintű lesz a játék. Ha majd ezt a minőséget hozzák in-game grafban és fizikában, miközben még irányítani is rendesen lehet a masinákat, akkor lehet, beruházok egy konzolba.
Mechwarrior sincs sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest