- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Már kezdtem azt hinni hogy senkinek sincs fogalma a dolgokrol, de ez az uccso hsz megnyugtatott. Ugyanezt akartam én is írni.
Az OF2 sokkal árkádosabb lesz, emiatt nagyobb tömeghez jut el. Többen fogják tolni mint arma-t. De hát ez mindig is így volt. Az igazán jó játék ált. nem tömegjáték.Persze kivétel akad. De ez érvényes a zenére is szerintem. Sajnos. Mert így pont nem azok aratják le a sikereket akik igazán nagyot alkotnak.
dabadab: Nem tudom te konkrétan mivel találkozhattál, mert én egy bug-ot se láttam(4-5 misssion-t toltam ki). Bár lehet hogy az ilyen aprobb hibákat (pl textura egybeolvadás nagyritkán) már észre se veszem. Csak mert ilyen "bug" minden játékban van. De tényleg, komolyabb dologgal nem találkoztam mert emlékeznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mind a két játékról tudunk egy-egy videót mutatni, és mivel a téma meglehetősen hasonló, így egy hírbe gyűjtöttük a látnivalókat.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest