Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos fejegységek
- ASUS notebook topic
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Én nem vettem észre variálási lehetőséget, de lehet azért mert nem is nagyon kerestem. Csak annyit láttam hogy lehet választani 3-4 közül. De hogy állítani....
Mind1, megrendeltem mert köv honapban már az áfa miatt 5%-al drágább lenne
Azaz 400ft-al. 
Akinek megvan eredetibe és szeretne multizni neadjisten már multizott is és tudja mit, hogyan, merre az írjon egy privit. Szeretnék majd multizni mert még arma-val soha nem próbáltam. Meg ha már megvettem akkor ki kell próbálnom.

-
puttputt
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Elvileg nem tört, mert külföldről kaptam meg..., bár ki tudja
Szerintem, csak én bénázom kicsit...
Köszi, majd megnézem az oldalt!
A nehézséget elég részletesen lehet állítani, sok segítséget variálni, sebezhetőség, ilyesmi... kb. ugyanazt minden szintnél, te döntöd el, tehát lehet egy 4. "custom" nehézségi-szint is éppenséggel... -
L.
tag
Anyám....:
"Coops kapd fel a dezintegrátort."
előtte volt: lézer célmegjelölő (laser designator)
na ezt sikerült két mondattal később dezintegrátorrá lefordítani......

-
ez_meg_emaz
őstag
Nem lehet hogy a fade miatt? Lehet eredetivel neked se lenne gond. Eddig én is a törtet probáltam csak de nagyon ottvan. Vannak hiábi de ugy összességében igen tetszik. Rikta jó game. A graf még így normál-high.on is tetszik.
Még vmi puttputt: Ez nem végigjátszás de nemrég találtam, lehet jól jön majd. Hasznos kis leírásnak tünik.Ha esetleg megveszem akkor majd meg kéne dumálni egy kis multimókát azokkal akik megvették.

Apropo a nehézségi szint mit takar? Ha feljebb állítom mit változtat? Csak annyi hogy pontosabban lö az ellen vagy esetleg hamarabb észre is vesz, nem mindig rohan el a fenébe stb.
Igaz még csak az első bevetésem volt meg a champaignben. -
puttputt
őstag
Tényleg nagyon ott van, nem vitás... DE! Elakadtam a tábornál, onnan se kép se hang... nincs infó, hogy merre keressem az "orosz szakadárokat". Hívtam egy helit, nem lett jobb...
A heli általában csak "túrarepüléseket" tart - mint már írtam korábban - nálam, elviszi a kijelölt pontra a társaságot, majd nem teszi le őket, hanem vissza a kiindulópontra...
-
puttputt
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Az 1-et nem ismerem, de itt is meg lehett szokni a space-space-egér-görgetés-egér-kurzorok-space irányítást

Ha talál valaki walkthrought, trainert, cheatet, írhat!
-
ez_meg_emaz
őstag
Közben kirpobáltam a törtet. A trainingeket végigcsináltam kivétel a VTOL. Az vmi iszonyat egérrel.
Amugy én is azt mondom hogy irányításra teljesen olyan mint az elözö rész. Ha az sem tetszett akkor nem értem mit vártál arma2-től.
Nekem egyelőre nagyon tetszik. Van benne egy kis RTS is. Ha jól tudom építkezés, térképes irányítás se volt arma1-ben. Ha tévednék vki ugy is kijavít.
-
L.
tag
Az emberek, normál járművek irányítása ugyanaz mint eddig (OFP, ARMA). Helikopter nekem egérrel jobban sikerült. VTOL-hez joystick szerintem kell, vagy legalábbis nem árt, egérrel csak kalimpáltam összevissza, joy-al egész normálisan ment.
Normál repülőgépet még nem próbáltam. De most melóhegyek vannak a fejemen így csak lightosan érek rá

-
hommeros
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Irányítás ARMA 2 alatt valami iszonyatosan rossz. Borzalom.A hangulata nekem tetszett.
-
ez_meg_emaz
őstag
-
he7edik.
addikt
Ja és csak Pc-re jön az OFP jön konzolokra is.
-
he7edik.
addikt
Iszonyat király gamma. Valóban egy 256MB-os 8800GT-vel már látványosan a textúra pop-upolása, pedig a grafika minőségre a CoD4 alacsony beállítások melletti szintjét hozza.
-
"Amúgy, ilyen kaliberű taktikai FPS mostanában jön ki más is nem?"
Igen, az Operation Flashpoint 2. Rokon jatek, mert az elso OFP-t a Bohemia csinalta, es a Codemasters volt a kiado - aztan szetvaltak az utjaik, a Bohemianal maradt az engine meg a fejlesztok, ok csinaljak az ArmA-t, a Codemastersnel meg a nev, ok meg az OFP2-t.
-
hommeros
őstag
576 azt mondja, még nem is jött meg az országba a játék. Steamen: Available: 30 June 2009
Szóval úgy érdekelne, egyáltalán hol lehet ezt megvenni

-
hommeros
őstag
Szerintem a COD ellentéte. Talán az, amikor csapatban minden lépés előre megtervezve, haladtok előre, és hajtjátok végre a műveleteket. Mivel nagy a map, így az egyszemélyes hentnek értelme nincs, és kb egy 4-8 fős csapattal találnád magad szemben egyedül.
Na, én ilyesmire gondolok
Amúgy én még 576 kínálatába nem látom ezt a játékot a weboldalukon.Amúgy, ilyen kaliberű taktikai FPS mostanában jön ki más is nem?
-
twollah
nagyúr
Mi az a taktikai FPS?
-
ez_meg_emaz
őstag
Én is agyalok hogy megveszem. Még átszámolom mit kell vennem és ha marad akkor lehet holnap beugrok 576-ba érte. Persze ha már van nekik. Oldalon még nem láttam.
Egyrészt az ára nagyon jó másrészt jól tartja az árát. Az előző rész is 6k és eredeti nélkül meg nincs multi szal ha már nem kéne biztos lenne vki aki megveszi.
Viszont még ki se probáltam a gépemen a tört Arma-t. Bár a gépigény miatt fölös lenne mert ahogy hallom a fade miatt a tört szarabbul fut mint az eredeti. Nem tudom mennyire igaz. -
L.
tag
A magyar itt ott borzasztó.
Pl mesterlövészpuska mission le kell lőni és begyűjteni állatokat
oldalt felirat: begyűjtött játékok [akárhány darab]
oké hogy angolul ugyanaz a vad: game
valószínű szegények csak a szöveget kapták meg aztán a vadállatból játék lett
egyszer már észrevettem elgépelést, de már nem emlékszem mi volt
nameg az angol OFP után szokatlan
amúgy állat, nade elfogult vagyok
-
Nunder
őstag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Máris van magyar? Nem aprózzák el a srácok.
-
bishoplogan
senior tag
Valaki aki megvette a magyar verziót, írhatna tapasztalatokat...
-
ferencka
tag
nem tudja esetleg valaki hogy ez a game xbox360-ra kijön e és ha igen akkor mikor?Köszönöm.
-
Nunder
őstag
Szívesen kipróbálnám én is, de a konfigom erre már régen nem alkalmas. Kíváncsi vagyok a repülős részeket hogy oldották meg irányításilag. Kicsit ilyen felturbózott Battlefield érzése van és nagyon tetszetős.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- iPhone 16 Plus 128GB 100% (Garancia: 2028.11.11-ig MediaMarkt)
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azaz 400ft-al. 

C-re. Bár a videokat is fél szemmel a néztem a BC-t is csak futolag probáltam.