Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hat ez nattyon komoly, egy tv aminek a hatuljat kell nezni?
siramlas egy vilag... -
nubreed
veterán
Nekem csak az jutott eszembe,, hogy ez az b+, mutogasd csak a tv aranyozott hátulját, rohadtul sok értelme van ám... Még akkor is ha némi művészi értéket is képvisel illetve a befolyt összeget nemes célokra fordítják.
Aki haza viszi így fogja majd kirakni, a hátulját előre? Az lesz csak gyönyörű... "Van egy hajlított képem, aminek a hátuljában amúgy van egy tv". Hát nem rohadt jó? -
Partz
senior tag
válasz
toth_janika #21 üzenetére
Itthon is kapható már. Ennek a tv-nek lesz ez egy prémium változata, panelvastagságot és a kialakítását nézve egyeznek.
-
toth_janika
őstag
Igen, ezen gondolkodtam én is... mert van 78"-os TV-jük, de az nem OLED...
-
haddent
addikt
Hát ez ritka izléstelen ocsmány. De biztos lesz piaca, a 2 kilós arany rolexeket is viseli valaki...
-
szab.tam
nagyúr
tezsvírem!
nékem zebrácsíkosbá' jobbán tecccene.
more. -
hemaka
nagyúr
Úgyis sokan látják a tv hátoldalát.
-
Victorio
aktív tag
Ez tök jó ötlet. Ha majd úgy döntök, hogy eladom a 13 éves Sony Trinitront, előtte én is lefújom a hátulját kályha
ezüsttelarannyal. Így tuti megadják majd érte az eredeti ár többszörösét. -
Graphics
Jómunkásember
Oda a latasom....
Vizuális terror...
-
-=RelakS=-
veterán
Ehh, ez ki van bontva, tehát tuti használt, szóval az ára a felének a negyedét ha éri
-
Rebourne
aktív tag
Hm, milyen ez a tévészekrény? Neo-art-deco?...
-
A befolyt összeget egyébként jótékony célra fordítják, ugyanis a pénzt az Orbis nevű globális, non-profit szervezet kapja, amely a szem egészségének megőrzésével foglalkozik.
Így csakEgyébként pedig
lenne.
-
apatyas
Korrektor
Ábrák vannak rajta itt-ott, vagy csak ilyen fosul sikerült az aranyozás?
Üthetem én a kalapáccsal darabokra? (hülye címek)
Minek van ez egy oled tévé HÁTULJÁN? most melyik oldalát állítsam ki?
("eztmegmiaráknak" rovatunkat olvashatták) -
dgabor80
tag
Minden tiszteletem a cikkíróé...
de mekkora már,hogy a cikkben praktikus magyarázni, hogy is mi az a neolitikum
okos dolgok vs buta ember
- nice future
-
Ahogy ismerem a Samsung árazását + Oled+aranyozott+egyedi+különleges,szerintem egy jobb sportautó is kijönne az árából.Azért megnézném a licitálást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest