Új hozzászólás Aktív témák
-
sixtybi
tag
Ja, végül kiderült, hogy nem is vette át a UPC a hálózatot a Fibernettől. Vicces, hogy ezt még ők sem tudták, így a szerelőt is kiküldték, hogy kösse be.
-
sixtybi
tag
Sajnos Velencén még nem sikerült megrendelni, mert hiába vették át műszakilag a hálózatot, mégsem bírnak rajta szolgáltatni felénk.
De még küzdök velük, egyelőre felajánlottam, hogy szívesen aadok áramot az erősítőhöz, mert úgy néz ki az az oka, hogy az egyik szomszéd, aki eddig erősítette a hálózatot, kihúzta a konnektorból és a körnéyken megszűnt a szolgáltatás.
Ő már T-s és leszarja. -
vince
őstag
-
sixtybi
tag
helyileg hol?
-
gabo9201
senior tag
Hello!
Másoknál milyen az "új" UPC-s net? Meg vagytok vele elégedve?
Mindezt csak azért kérdezem, mert mióta nem a Fibernet szolgáltat azóta ha leesik két csepp eső már elmegy a net. Nem csak nálunk hanem város szinten. -
sixtybi
tag
Új fejlemény:
hiába a UPC közleménye szerint Velencén átvette a hálózatot a fibernettől, ma megtudtam tőlük, hogy csak Velence-Újtelepen, vagyis Velencének a legnagyobb részén nincs a UPC-nek továbbra se hálózata, és nem is tervezik, hogy építenek.
A dolog amiatt is érdekes még, mert ezeken a részeken van kábelTV, van is rajta adás. De ők ha nem is UPC, nem is Fibernet ügyfelek, akkor kik?
Van valaki, aki velencei, nem az újtelepi részen lakik, régi fibernetes ügyfél, és van bármilyen szolgáltatása? Ha igen, kitől kap számlát? -
sixtybi
tag
Na, volt pénteken a UPC bekötni a netet.
A srácnak - nem őt hibáztatom - fogalma nem volt, hogy honnan jön a jel. Mindenáron azt mondta, hogy a házban van a hiba.
Megfűztem, hogy az utcán nézzük meg van-e jel.
Kiderült ott sincs. Ő nem tudta, hogy az utcán hol a szekrény, felhívta a központot, ők se tudták. Majd a negyedik hívásnál kiderült, hogy Velence azon résézn newm is működi ka kábelhálózat.
Úgyhogy nem tudták bekötni, ígérni se ígért semmit.
Kíváncsi leszek mikor lesz netünk.
1 hónapig azért nem lehetett megrendelni a szolgáltatást, mert műszakilag vették át a hálózatot. Jól átvették! -
SentryGun
aktív tag
válasz
SentryGun #39 üzenetére
Na, hála az égnek ennyivel korrektebb a UPC, hogy ma már be is röffentették a netet. Igaz ehhez alapból ki kellett venni a FiberNet csillagpontos jelszűrőjét(?) a sorból. Valahol azért nem értem, hogy mégis hogyan gondolták: Simán postázzuk a csomagot, aztán mindenki összelegózza otthon. Jó, hogy vannak akik értenek hozzá, de szerintem lesz munkájuk a napokban bőven a kiszállásokkal.
Mindenesetre süllyesztőbe a FiberNettel. Soha ne lássam őket többet. -
SentryGun
aktív tag
A szüleimnél Kispesten ma lett volna az internet átállás. Ehhez képest - a belépési kódokat végül nem is kapták meg postán (a beígért egy héttel előtte helyett) - fél óra telefonálgatás után kaptak kódot, de azzal meg a modem nem ment. Végül újabb 15 percet követően kiderült, hogy nem is a jó modemet postázták. Állítólag holnap délutánra kapják meg az új modemet.
Kiváló magyar ügyintézés reloaded, csak most upc cégér alatt... -
sixtybi
tag
Sziasztok,
elvileg tegnapelőtt üzembe állították a szolgáltatásokat.
Van valakinek tapasztalata, tényleg működik az internet?
Én már nagyon megrendelném, de állítólag új megrendelést majd csak hétfőtől lehet leadni Velencére vonatkozólag. -
vince
őstag
"mi alapján küldtek 17000 Ft-os számlát, amikor a Fibernetnél 14000 szokott lenni, ami szerintem nagyon sok, főleg, ahogy nézegettem az upc oldalán, 15 megás internet meg 43 csatorna max 7500 forint lenne"
Amíg tart a hűségnyilatkozatod, a megszokott díjat fizeted a szolgáltatásokért (link). Magasabb csomagra bármikor válthatsz, jó eséllyel még így is olcsóbbra jön ki a havidíj!
-
Binczet
tag
Bocs, de már nem tudom szerkeszteni az előzőt..
Na, a kódot elfogadta, viszont kb. 5 perc várakozás után sem mozdul el 0-ról a jel, pedig azt írja ki, hogy megfelelő a jelszint. Amikor leokézom, akkor kb. 10 másodperc keresés után kiírja, hogy nem megfelelő a jel. /csak gondoltam leírom ezt is -
Binczet
tag
Hali! Köszi a linket, a box leírásában tökre nem ezek a számok vannak... Most várom, hogy elmozduljon a jel 0-ról. Addig megkérdezem, hogy mi alapján küldtek 17000 Ft-os számlát, amikor a Fibernetnél 14000 szokott lenni, ami szerintem nagyon sok, főleg, ahogy nézegettem az upc oldalán, 15 megás internet meg 43 csatorna max 7500 forint lenne...
Még valami: a boxra 700 forintot számláztak ki; akkor ezt havonta kell fizetni, mert gondolom nem ennyibe kerülne... -
RLND
tag
Hogy a jel minősége miért marad 0%-on azt nem tudom, viszont arra figyelj, hogy a "Település neve" és a "Beállításkor azonosított terület" eltér(het) egymástól! Mi az aktiváló kódom?
-
Binczet
tag
Üdv! Itt, Kispesten, 19. kerületben kiküldték mindenhova a boxokat, a tévéadást a fibernetes boxszal már ki is kapcsolták. A boxot persze nem szerelő szereli be, hanem mi, a mellékelt levél szerint ez tök jó, hogy mindenki egyszerre csinálhatja... Na mindegy, az a lényeg, hogy mikor telepítenénk a dolgokat, beírjuk, hogy 19. kerület, de azt írja ki, hogy nem érvényes a kód. A 20. kerületi kód már jó, csak ugye mi nem ott vagyunk és ott a jel minősége meg nem tudommilye 0%-on marad. Ilyenkor mi a teendő? Mert ugye az ügyfélszolgálat nagyon elfoglalt, és azt tanácsolja, hogy holnap hívjuk fel őket...
-
sixtybi
tag
Új info,
ma sikerült megtudnom a UPC ügyfélszolgálattól, hogy Velencén május 5-től lehet megrendelni a szolgáltatásokat.
-
vince
őstag
Néhány hete kapnod kellett egy levelet, amiben leírták, hogy melyik szolgáltatásnál mikortól állnak át upc csomagra. A Start csomagodat FiberPower 15-re fogják majd átállítani (katt), de a jelenlegi hűségnyilatkozatod lejártáig a korábbi, vélhetően magasabb havidíjat fogod fizetni, mint mindenki más, azonban módosíthatsz bármikor magasabb csomagra!
-
gabo9201
senior tag
Erre én is kíváncsi leszek, mert minket is érint a dolog. Most a 2,5 megás netért fizetünk 4000Ft-ot egy hónapban. Remélem elérhető lesz a Fiber Power 15 3.200-ért.
Mondjuk én jobban ürültem volna ha a DIGI veszi meg. Akkor lett voona 20/10Mb-s 2700 ért.
-
sixtybi
tag
Most költözünk Velencére.
Tudja esetleg valaki, hogy mikor lehet majd szolgáltatást rendelni?
Fibernet már nem köt minket be, UPC meg még nem.
Vicces. Most lehet kénytelen leszek a T-től megvenni mindent, és eladni a lelkem 1 évre, mert Internet nélkül nem bírnánk ki már 1-2 napot sem. -
Jester01
veterán
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Az a vicc, hogy akkor még mi (Kápolnásnyék) is benne voltunk a listában, de mostanra eltűntünk. Viszont nem csak a listából, hanem a szolgáltatásból is! Szó nélkül lekapcsolták, UPC ügyfélszolgálat szerint nem is tudnak rólunk. Levelet nem kaptunk
-
vince
őstag
Érzi a vesztét a Fibernet? Napok óta haldoklik a netem (kb 4 éve vagyok az előfizetőjük, sosem volt gondom velük) a 2 megás feltöltési sebesség helyett 4-500 kbps van, ez édeskevés
-
vince
őstag
Én felhívtam őket, rögzítették az igényemet. Azt mondta az ügyintéző hölgy (aki egyébként a hangjából ítélve erősen ledöbbent, mikor mondtam neki, hogy a 10/2 Mbs netért 7990 Ft-ot fizetek
) hogy áprilisban keresni fognak. Gondolom a frissen átvett kábelhálózat minőségétől függ, hogy hol mikortól lesznek elérhetőek a UPC nagyobb sávszélességű (30-60-120) csomagjai.
-
Erasmus
őstag
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
a fibernet-hálózat harmadáról van csak szó...
-
zoo8800
veterán
Ma kaptam a szép kis levelet, hogy én is UPC-s leszek. (Budaörs)
-
Szlovi
senior tag
Akkor úgy néz ki hogy, Kecskemét és környéke megint kimarad
Ott a leggyalázatosabb a fibernet kábeltv, és internet szolgáltatása -
GeryFlash
veterán
f*mat már beléjük iylen téren csak két kívánságom lenne:
1) vegye meg a upc vagy a t-home a digisport-ot (volt róla szó, most meg kuss)
2) legyen az utcánkban (bp 2.ker) t-home nak a kábele, mivel az utcánkban lakik a magyar t-home vezérigazgatója, a Straub, és persze magához ökölnyi vastagságú kábel megy, de persez mi 5 lakással arrébb lakunk, ott persze nincs... most szívhatnék vagy a mobilnettel, ami drága, vagy mint most a upc-vel, aki eprsez előszeretettel cseszik ki a régi ügyfelekkel, ezért nekünk drága-deszar internetünk van, és ha váltani akarnánk azokra, amiket az új ügyfelek megkapnak, akkor 1évig várnunk kéne net nélkül... -
villamos
őstag
Azt kellene tudni, hogy akinek eddig analóg családi csomagja volt, annak mi lesz a sorsa. Kiszúrják a szemét a nyomorult 30 csatornával egyből?
-
enginev3.0
félisten
Biztos hogy ez az összes? Ami fel van sorolva? Mert ez "édes kevés"
A upc szolgáltatások várhatóan az alábbi településeken lesznek elérhetőek:
Budapest (IX., X., XI., XII., XIX., XXII. kerület)
Agárd, Bajna, Bánd, Baracska, Budaörs, Csongrád, Délegyháza, Dinnyés, Ercsi, Erdőkertes, Gárdony, Gödöllő, Gyomaendrőd, Gyúró, Herend, Kajászó, Kápolnásnyék, Kerepes, Kétegyháza, Kiskunlacháza, Kistarcsa, Leányfalu, Makád, Martonvásár, Mogyoród, Nagysáp, Nagytarcsa, Nyergesújfalu, Okány, Őrbottyán, Pilisszentlászló, Ráckeve, Sarkad, Szada, Százhalombatta, Szeghalom, Szentendre, Szentgál, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Tárnok, Tordas, Tótkomlós, Üröm, Velence, VésztőJa persze... 29 körzetes voltam...
-
negyven2
veterán
Végre! Legalább már ide is elér a UPC szolgáltatása nettel együtt.
Kicsit vicces, hogy net szempontjából minimális a választék és az is drágán. ADSL 15, 8k
Egyik netes 7k a 8megás a másiknál a 5 megás 6k.
A kábeltvk meg csak szarabbak lettek. Csomó adót (Spekrtum axneke tv6, meg a viasatokat kivetek) kivetek mert nem volt rá igény de a xar bolgár, meg szerb zenei adókra igen. -
vince
őstag
Ha érint, kapni fogsz egy levelet a jelenlegi szolgáltatódtól. Ma kaptam meg, én onnan értesültem az egészről. Arra egyébként én is kiváncsi vagyok (meglévő UPC ügyfelek tapasztalataiból különösen), hogy milyen korlátozások lesznek, a híres/hírhedt csomagpriorizálás mennyiben érinti mondjuk a napközbeni torrentezést...
-
Spectrum
aktív tag
Hiába veszi meg és cseréli le a modemeket, ha maga a kiépített hálózat rossz minőségű. Én ezért menekültem el anno fibernettől, pedig az is már csak felvásárolta a területet egy kisebb szolgáltatótól.
-
Sz_Imre
senior tag
Ez mind szép és jó, de vajon milyen korlátozásokkal kell számítani? Pl. adatforgalom
És vajón jobb lesz-e a mostani szolgáltatásnál. -
vince
őstag
Valószínűleg nem, lásd itt:
http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/tudastar/fibernet/ -
tome0001
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, ez Vácot (27-es körzet) érinti?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RAM topik
- Gitáros topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest