Új hozzászólás Aktív témák
-
pp88
tag
Én is hasonlóan vagyok vele. Bár én csak Maratonra készülök. Most vettem egy garmin forerunner 5-öst. Hogy lássam az ökoszisztémát a Garmin nak. Én training peaks applikácioban kapom az edzés tervet. A Watch 4 nem tudja át húzni az edzés adatait. a Garmin 50.000 forintért megoldja. Bár az 55- ős csak pittyeg. A Watch 4 meg mondja a tempót vagy a tartományokat. Ezt nagyon szeretem. Ha tudná a TrainingPeaks edzés indítását. Akkor tökéletes lenne. Természetesen az akkumulátor az egy vicc . Állandóan töltöm mert nem bír ki már csak kb 20 órát . 78 % ős az akksija . Érik a csere. A TrainingPeaks dologra nincs megoldás esetleg?
-
mad823
őstag
A Watch legnagyobb előnye a korlátlan szabadság érzése. Bedugom a fülembe a fülest és el indítok bármit Spotify vagy Apple Music vagy rádióstreamet, vagy akar a saját zenéim és megyek, úgy hogy nem kell se telefon se semmi. Minden egyben ott van és működik stabilan, megbízhatóan.
És ezt hány percig tudja folyamatosan? Komolyan kérdezem, tényleg nem tudom, hogy mennyit kér az LTE. Tehát lehet, hogy mondjuk fél töltés alatt már el sem indulsz vele?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Last Epoch
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest