Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PACSA75 #6914 üzenetére
Oké de előtte meg azon ment a panaszkodás hogy a gyártó eltitkolja, és egyebek. Úgy látszik, hogy nagyon sok usert érdekel egyébként ha folyamatosan erről szólnak a szifonos topikok. Engem mondjuk nem, de másokat úgy tűnik igen, szóval sokaknál volt létjogosultsága a lehetőségnek. Akit nem érdekel, az meg nem nézegeti.
-
pepetech
őstag
válasz
PACSA75 #6914 üzenetére
Ezt nem értem én se. De legyen benne nem is lenne gond de néhány ember túl komolyan vesz már 1%-ot is. 6 és 6s sem 1-2 év után lett olyan hogy kikapcsolt 40%-on. Ahogy elnézem nekem a legrosszabb a %-om remélem pár hónap alatt életem a 80%-ot és akkor ide tudok képernyő időt mutatni
.
De egyébként most jut eszembe hogy párom régi hatosa valami 98%-ot írt és 2 órát nem bírt a telefon. A története hogy betört a kijelző kapott másikat tavaly kicseréltem a kijelzőt hogy melósnak jó lesz és a sok állás miatt elpusztult az aksija. Rendeltem új "gagyi" aksit ami új ként 98%-ot írt
.
De a nagymamája használja mai napig
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest