Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PACSA75 #6914 üzenetére
Oké de előtte meg azon ment a panaszkodás hogy a gyártó eltitkolja, és egyebek. Úgy látszik, hogy nagyon sok usert érdekel egyébként ha folyamatosan erről szólnak a szifonos topikok. Engem mondjuk nem, de másokat úgy tűnik igen, szóval sokaknál volt létjogosultsága a lehetőségnek. Akit nem érdekel, az meg nem nézegeti.
-
pepetech
őstag
válasz
PACSA75 #6914 üzenetére
Ezt nem értem én se. De legyen benne nem is lenne gond de néhány ember túl komolyan vesz már 1%-ot is. 6 és 6s sem 1-2 év után lett olyan hogy kikapcsolt 40%-on. Ahogy elnézem nekem a legrosszabb a %-om remélem pár hónap alatt életem a 80%-ot és akkor ide tudok képernyő időt mutatni
.
De egyébként most jut eszembe hogy párom régi hatosa valami 98%-ot írt és 2 órát nem bírt a telefon. A története hogy betört a kijelző kapott másikat tavaly kicseréltem a kijelzőt hogy melósnak jó lesz és a sok állás miatt elpusztult az aksija. Rendeltem új "gagyi" aksit ami új ként 98%-ot írt
.
De a nagymamája használja mai napig
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Path of Exile 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest