Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
petiteloja #1340 üzenetére
Nálam jól működik, semmi gond nem volt vele eddig.
-
Nektek előfordult már hogy bekapcsolt a zseblámpa, miközben a zsebetekben volt a telefon?
Nálam ezen a héten már háromszor is ... -
-
-
válasz
MasterMark #1049 üzenetére
Ahh hosszú. Mostanában mindenben találok valami ‘hibát’.
Utóbbi 3 hónapban volt: silver X, piros XR, space gray XS, gold XS és most fekete XR... de most kiba.sztam magammal, megvettem ezt részletre és 2 évig fogom használni. -
Csatlakoztam egy fekete XR-rel. Nem jött be az XS.
-
Én nagyon vártam az XR megjelenését, szimpatikusnak tűnt a jobb üzemidő, az új A12 processzor és a kinézete (szép színek). A megjelenés napján el is adtam az X-emet, majd utána egy hétig jártam a várost, hogy tudjak venni egy piros XR-t. Nagynehezen szombaton sikerült vennem, és eleinte tetszett, de aztán be kellett látnom, hogy nagyon rossz döntést hoztam. Az OLED kijelző után az LCD nagy visszalépés volt, és a 3D Touch is hiányzott.
Aki XR-én gondolkodik annak javaslom, hogy inkább hardverapron vegyen X-et (vagy XS-t) jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest