Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuleon
tag
Nem igen értem, hogy miért kell mindig hasonlítgatni. Az egyik haverom most vett használtan egy iPhone 6-ot. 4 éves konstrukcióról beszélünk és megkapta az ios12-t. A telefon ugyan olyan gyorsan nyitja meg az appokat mint újkorában. Ha megnyitok a böngészőben 10 oldalt, a háttérben nyitva van 10 app, akkor sem történik semmi lassulás vagy lefagyás. Kérdezem én, hova kell 4,6,8 Giga ram???? Az androidba, oda kell! Volt Galaxy S4, S6, 2 év után az új fő verziók elhozták évről évre a lassulást. Hétről hétre jöttek a ramzabáló Messenger facebook verziók, amik szépen lassan nagyobbak lettek és ették a ramot. Ha a hardvert nézzük, akkor tény, hogy a legjobb kamera sosem az iphonoké volt, most a huawei, régen a samsung volt a trónon. A verseny meg évről évre folyik, se eleje se vége. Apple proci, Snapdragon, Kirin... egymást előzgetik. Az a lényeg, hogy minden évben csengessük ki a sok százezret a csúcskategóriára. Ha az apple emel az áron, akkor a többi is fog. A kínaiak meg ezt most baromira kihasználják, hamarosan a Xiaomi is előzgetni fog. Én mondjuk szeretem az ios egyszerűségét, meg hogy nincs agyon bonyolítva. A mostani x em kiszolgál még 2 évet bőven, addigra meg úgyis jönnek az összehajtható telefonok. Ma este kíváncsian várom, hogy a samsung mit mutat be a fejlesztői konferencián.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest