-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ó én nem akartam személyeskedni, meg veszekedni sem. Távol álljon tőlem az ilyen, csak eddig ahogy olvastam bármi panasz érkezett, azt homlokegyenest meg tudtad magyarázni
Kijelzőben, úgy összevetve, lehet az X-é a legjobb. Sőt, a Samu túlszaturált színeitől frászt kaptam. Hiába tettem normál módba, úgy nézett ki a telefon, mintha valami természetellenes cucc lenne ráerőszakolva.
Napi használatban nincs nagyon különbség, de pixelbuzi lényem kiszúrja ezt egyből és nehezemre esik elhinni, hogy egy Samu S8 plus max felbontásának az élessége (mert ugye ott lehet állítani a felbontást) és az X élessége között csak én látom a a különbséget.
szabogabor10: Ez is egy hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest