Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
Luck Dragon #483 üzenetére
Yep...nem bánom túlzottan....
-
sixpak
nagyúr
Ok, ránézek majd.
Ricardo: vágom a témát, csak némileg szkeptikus vagyok....illetve vagy a szemem nem érzékeny rá vagy "rossz" oled képernyőket nézek.
Volt Mate 20 Pro-m is, az is 1440p oled, azon sem láttam soha vibrálást, pedig szoktam Netflixet nézni rajt töksötétben, alacsony fényerőn. -
sixpak
nagyúr
Elolvastam...nekem semmi bajom a gyártóval (meg egyikkel sem), de kinézetre, hardverre, méretre való tekintettel, ez az a készülék, amit ingyen kellene osztogatni a legkisebb előfizetések mellé is...gyalázat....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A konkurenciát nevetve lelépő hardver idejétmúlt csomagolásban. Drágábban kezd elődjénél, de van egy olyan vásárlói réteg, akinél biztos a sikere.
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest