Hirdetés
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Monitor hiba topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Én szerintem egész jóindulatúan írtam. Te kezdesz éppen hőbörögni itt, nem is értem miért. Amúgy, okoska, az iPhone 8 265e, a MacBook Air 360e, a Mac Mini 180 (már miért ne lehetne ez PC? Hm?) és én egy 50e-s Samsung monitorral használom, de előtte meg a tévével, úgyhogy az nem került semmibe, így 805 v 855 ízlésed szerint. Van olyan ügyfelem, aki havonta ennyiért vesz LEGO-t, mert megteheti. Én nem, te sem, akkor nem nekünk készült, ennyi. Nem mi vagyunk a célcsoport. Nyilván lehet venni tabletet 50-ért, meg telefon 30-ért, meg dzsunka PC-t 70e-ért a TESCO-ban, de azt még a legelvakultabb Apple haterek sem hasonlítják össze.
De ha mindezt meg nem tudod elfogadni, akkor amit eddig írtam, nem neked szántam. Ja, és igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest