Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibee86
nagyúr
Ahogy már írtam, nem a kommented tartalmára reagáltam (mivel el se olvastam mert hidegen hagy), pusztán erre: "2013-as iPhone 5, VS idei Xiaomi Redmi Note 4". Erre írtam, hogy hülyeség, mert az iPhone 5 nem 2013-as telefon. Remélem így már érted.
Egyébként az iPhone 5 egy erősen félresikerült modell volt, nem hiába kukázta rögtön az Apple. -
-
Pont olyan gyorsan avul el az iPhone is, mint a többi, csak szeretik magukat azzal nyugtatni, hogy ez még X év múlva is milyen király teló lesz.
Egy Galaxy S4-et is boldogan használ egy munkatársam a mai napig. Na most akkor mi van?
Mondjuk nem csodálkozok rajta, hogy úgy érzik, semmit nem avult a teló, mert az apple 4 év alatt pakol annyi újdonságot a telefonjaiba, mint android oldalon 1 év alatt szoktak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mennyi is egy 5s manapság? 30ezer?