- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz
Parallaxis #941 üzenetére
"A kijelzők méretének aránya!
No ennek abszolút nincs jelentősége."Ez mekkora kamu.
-
válasz
Parallaxis #941 üzenetére
Nem!
A válaszodból látszik, hogy vagy szándékosan trollkodsz vagy nem érted amit leírsz, illetve ahogy írtad a számodra: Samsung vs. Apple. Számomra nem, mivel sem LCD-t, sem OLED-et nem csak ehhez a két céghez lehet kötni.
Amiről én írtam, az, hogy egy OLED és egy LCD között van fogyasztásbeli különbség az OLED javára.Nincs jelentősége a kijelzők méretének? Fizikából hol voltál anno? Ekkora butaságot már régen láttam leírva.
Nehogy azt mond, hogy egy 5,8 colos amoled ugyan annyit fogyaszt, mint mondjuk egy 4,7 colos?
A világos, meg a fehér között azért van különbség.A táblázataid iránymutatásnak sem jók, mivel nem azonos körülményeket, méreteket stb vizsgáltak!
Részemről, az eszmecserét befejeztem, mert jelezték felém, hogy veled nem lehet eszmecserét folytatni, mert vagy nem érted amiről írsz, vagy szándékosan állítasz olyan dolgokat, amik nem fedik a valóságot.
Ha tisztában vagy alapvető fizikai, matematikai, elektrotechnikai dolgokkal, akkor beláthatnád, hogy amiket leírtam, igen csak fontosak ahhoz, hogy a két kijelzőtípust összehasonlítsa valaki és pontos értékeket mérjen.
A számodra ezek nem fontosak. Elfogadom.De, legyen neked igazad.
Az LCD jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest