Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek.
Viszont a kijelző kapcsán...
Ugye nem használnak mindenféle megjelenítést lezárt képernyőnél,az amoled maximum a fogyasztás csökkentése miatt lenne jó,meg VR.Engem pl.nem érdekel,mert ami bevált ehhez a komplett egészhez,rendszerhez,bőven elég. A felbontás szintén elég.Minek bojgatni? Persze az árba beleférne,meg a tudat,hogy ha már ennyi,akkor miért nem magasabb a felbontás,stb.
Az LG G6 lcd-s és elég gagyi a megvilágítása, amikor az aod be van kapcsolva. Ráadásul emiatt merül is rendesen.A Samsungon normálisan megoldották,amoled a kijelző.
Tehát gyakorlati haszna egyelőre nincs,szerintem. Nem tudom a X-ben lesz-e valami plusz funkció,ami miatt kellett az oled.
Szóval igen,rakhatnának bele ezt-azt,mert simán beleférne,de nem raknak. Lehet majd jövő évtől. Ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő