- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
E_Roland
csendes tag
válasz
volandy #2738 üzenetére
A régi ios-hez képest a mostani kezelhetőbb, így értettem (pl nem kell már beállításokhoz belépni, ha mobilnetet akarok kapcsolni stb...). Olvastam, hogy most már itt is könnyen fel-le lehet másolni adatokat windows-os gépre egy program segítségével. plussz léteznek felhők, azóta ha sok a mobilneted, úgy is azon másolsz át mindent. Zenélni is tudsz spotify-on vagy az apple saját programján online.
Én is sokat filóztam, mert lépten nyomon azt hallani, hogy nem fejlődik ez a rendszer, míg az android fénysebességgel hasít, de azért erre nem vennék mérget
A saját felhasználási szokásaid alapján tudsz dönteni, szerintem egyik készülékben sem fogsz csalódni ilyen magas kategóriánál. Talán a prémium gari ami erre billentheti a mérleg nyelvét, ha egyébként nem tudsz dönteni.tboldi: Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest