- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85> #246 üzenetére
Azt nem veszed figyelembe, hogy a márkát meg kell fizetni. Mini PC egyik is, másik is. Meg van autó ilyen, meg olyan. De egynek se lesz azonos az ára, csak azért, mert valamilyen műszaki tartalmuk megegyezik. Erre is ez igaz és ezért jó a Ladás hasonlat is. Az már más kérdés, hogy neked megéri -e vagy sem egy márkásabb autó, vagy csak azt nézed, hogy mindkettő tud 130-at az autópályán. És arról a részről nem is akarok vitázni veled, mert nekem ez éri meg, neked az.
És nem kell belinkelni amit írtál, feltételezheted rólam, hogy megadom neked azt a tiszteletet, hogy elolvasom, amit írsz. És fel is fogtam.EclipseGT: Ehhez mit szólsz? Amúgy még egyszer mondom, nem nagyon érdekel, mi van benne. Nekem nem lassú, nem használok nagy erőforrásigényű programokat, a gépek átjárhatósága, különösebb erőfeszítés nélkül pedig kell.
Amúgy pedig továbbra is tartom, hogy nem veszek olcsó gépet, mert többször megjártam már velük, de persze mindenki más azt vesz, ami szíve joga.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...