- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
-
kovbandi82
őstag
válasz
whitezo88 #14924 üzenetére
Enyém is olyan, igaz csak nem természetes fénynél látszik. Tokban tartottam elejétől fogva, majd kisit később vettem gyári bőrtokot, azóta nem karcolódik tovább. Azzal kellett volna kezdenem. De igazából azért nem érdekel, mert ha eladom, nem adnak sokkal többet egy karcmentesért. Kinek tartogassam, a következő gazdájának?
-
mrc4y
tag
válasz
whitezo88 #4934 üzenetére
Ilyen alapon felesleges bàrmelyik gyártónak szép, ergonómikus, kényelmes és minőségi anyaghasználatú telefont csinálni, úgyis mindenki beledugja egy száz ft-os szilikonba vagy akármilyen tokba. Én is használok tokot de egy egyszerű belebújtatós tokban hordom ha olyan helyre megyek amúgy meg tok nélkül használom. Elég baj szerintem hogy ennyi pénzért még arra is ügyelni kell hogy óvatosan rakja le az asztalra az ember főleg a kiálló kamera miatt. Persze ez más telefonnál is így van.
-
-
ben5001
tag
válasz
whitezo88 #4615 üzenetére
Alapvetően ez így van, viszont nálam az volt a döntő érv a 128GB mellett, hogy a 32GB-os 5S-en 2 év használat után kb. 3 GB szabad hely volt (igaz, soha nem álltam neki takarítani, ahogy esett úgy puffant), és ezt a telefont sem egy évre választottam, reményeim szerint inkább 3-ra. Namármost a fene tudja, hogy - mondjuk - egy év múlva - milyen tárigényű appok, "tartalmak" jelennek meg. (Nálam persze az is befolyásolja a dolgot, hogy nagyon sok szoftver hangszert használok, amelyeknek egy része sampler, rengeteg mintával. 1,5-2GB tárhelyigénnyel. SampleTank, iMPC...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest