Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
tylerddd #7852 üzenetére
Konkretan amit az iPhone nem teljes rovatkaval fog be wifi-t, azt a Lumia joval tavolabb is csutka wifijellel tolja es nem csak azt mutatja, hanem hasit is!
Mondjuk az igaz, hogy egy dolgot nem szabad elfelejteni, megpedig azt: Hogy ez is csak Microsoft vagyis csak a leglenyegesebbet emlitsem toluk - zokszo nelkul elengedik platformok kezet egyik pillanatrol a masikra.
Ettol fuggetlenul egyedinek tartom a style-t es tetszetos, noha valoban az ido fogja igazolni, hogy mikent fog muzsikalni a platformjuk.
Ami meg trefas toluk az a Surface... Tobb mint egy eve kijott, kapni ugyan nem lehet, de ugatnak az iPadra, hogy az mennyire gagyi! Es ezt igazabol nem is ertem... Biztos savanyu a szolo amit ragcsalnak!?.
(Pedig biz isten jol nez ki a cucc, de ha megfeszitenek sem tudom, hol lehet ilyet beszerezni)
iPad minim is van egy LTE 32GB es azzal meg egy fikarcnyi gondom sem volt - ami meg esetleg negativum volt, azt 2 frissitesen belul meg is oldottak - ugyhogy nem tudom mit fikazgatjak mas gyartok az iPad szeriat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest