Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Hát, az Apple szerintem sokszor abból indul ki, hogy más is Applet használ. Aki nem, az meg vessen magára. Ezért nincs olyan kompatibilitás Apple és android/windows között, mint android és windows között. Nem tudsz letölteni olyan egyszerűen telefonra pl zenét, akár torrentel, csak MP3-at tudsz felmásolni zenét (ez mondjuk szerintem vicces, bár az nem volt az, hogy nagyjából minden zeném flac volt). A rendszer kötöttebb, olyan apróság, hogy a képernyőn nem úgy rendezed az ikonokat, ahogy szeretnéd, hanem fentről lefelé elkezdi sorba tenni őket, és kész. Nincs b opció. A widgetek nagyon messze vannak az android widgetektől még, de legalább már vannak. Viszont annak köszönhetően, hogy csomó dologba nem enged belenyúlni, valószínűleg ezért is stabilabb. De jó példa az is, hogy mennyire van szükség a szabadságra, hogy egy hónap után sokkal több dolgot nem tudnék felsorolni, mert igazából annyira nem fontosak és el is felejtettem. Én nem állítgattam eddig sem sok dolgot, az volt (lett volna) fontos, hogy működjön és kész, de nekem az utóbbi 3 évben, amikor tényleg stabil telefon kellett telefonálás és emailezes miatt, elvérzett minden (Samsung galaxy s20 fe, Honor 20, Huawei p20, Samsung a50,stb). Egy hónap 13-as után azt tudom mondani, hogy nekem abszolút megérte váltani, azt kaptam, amit ígért.
-
ggbuffon1897
őstag
Nemtudom, nem vagyok hardcore user, nekem amig nem akad nem lassul stb. addig leszarom milyen verzioju droid/ ios fut..vagy az akksi be nem szarik.. (nem igazán vigyázok erre bevallom őszintén)
Félreértések elkerülése végett: nyilván egyszerűbb fejleszteni egy cégnek bizonyos számú termékre oprendszert, mint droidbol, ahol millio specifikacio van..ugyanakkor ne adjuk már úgy elő h azt hogy apple lemaradt mint a szar hw, sőt vh sw téren és hogy ők ettől innovatívak mert megtehetik h nem követik a többieket..ez egyszerű bullshit meg markabuzisag..
Erre fel dobaljak a tesztben az ajanlott plecsnit, miközben minden szarert levannak huzva telefonok..nem igazan csipem az igazsagtalansagot meg az objektivitás nélküliséget.
De a ph-nál kezdek hozzászokni h valótlan teszteredmények (vga-k) vélemények/ajánlások vannak túlsúlyban.
[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
Én azért annyira nem hiszek ebben a hosszútávú tényleges támogatásban a mai piacgazdaságban..azt sem látom h az Apple mitől különbözne a többi gyártótól..(voltak azért bökkenők ezen a téren és akk meg finom voltam és nőies)
Én altalaban azért csereltem a teloimat, mert az aksi szarrá ment, nem azert mert a droid / ios belassult vna..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest