- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imilenni #2117 üzenetére
Szerintem nagyon, marmint 600e forintert kapsz egy ventilator nelkuli, 15 oras akkuval rendelkezo, gyors gepet. En nem talaltam jo alternativat (bar a MacOS-tol herotom van). A Lenovo X1 Carbon dragabb, kevesebbet megy akksirol es sokkal jobban melegszik; a Dell XPS 13-nak szebb a kijelzoje, viszont sokkal-sokkal jobban melegszik, dragabb, kevesebbet megy akksirol. Nyilvan van, akinek masra van szuksege, de mobil kommunikacios eszkoz kategoriajaban az M1 MBA szerintem atom jo.
-
-
roli901113
csendes tag
válasz
Imilenni #122 üzenetére
XS még mindig jó vétel lehet, mostmár azért találni emberi áron.
Igen, anno a 8 Plusomhoz még volt Jack átalakító. Azóta váltottam 11-re és mellé egy Airpods 2-re így ennek nem érzem hiányát. De tény, hogy aki most száll be az Apple világába, annak azért jócskán kell kompromisszumokat kötnie.
Az Apple arra hivatkozott, hogy mindenkinek van otthon korábbi töltőfej, amit tud használni. De azok usb-sek voltak, így számomra érthetetlen, hogy a 12-es szériához miért usb-c kábelt adnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest