Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
Fryskitt #2846 üzenetére
Fényerőállítás - van a telefonon valamilyen fólia, amelyik lefedi a szenzort is? True Tone be van kapcsolva?
Email - Be van kapcsolva, hogy magától rákeressen az email-ekre ('fetch', nem tudom, hogy van magyarul, még sosem volt almás cuccom magyarra állítva)? Mert nem minden jön automatikusan, POP és IMAP email-ek jó része (nekem pl még a T-online) nem ún. 'Push' email (mint Yahoo, vagy Gmail). Nézd meg, be van-e állítva a fiókoknál.A többi probléma nálam nincs (BT nekem Series 5 Watch-csal, 2. gen. AirPods-dzal /nem Pro/, és egy 2018-as Lexus-szal /CarPlay nincs/ lekopogom, hogy nem vacakol).
A fényerőbeállítás eleinte hektikus volt, de csak addig, ameddig a True Tone-t hagytam.Esetleg tényleg egy factory reset (akár iTunes-ból, vagy Mac-en már Finder-ben) úgy, hogy nem töltesz vissza iCloud mentést, hanem új kütyüként beállítod
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- OLED monitor topik
- SQL kérdések
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest