Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
(#137) YouriPedig egy pillanatra azt hittem én vagyok lemaradva a technikától és most már a kijelző határozza meg, hogy milyen minőségű képet tudok készíteni, nem az érzékelőlapka és az objektív
Akkor ha most az S2-esemet rákötöm egy 126cm-es 3DfullHD-s plazmatévére akkor segíthetek a NASA-nak űrfotókat készíteni, nem?
Magához a cikkhez annyit, nem sok értelme van ennek, a lehúzáson kívül. Értelmetlen dolog, értelmetlen drágán. Az S2-m is (relatíve) jó képeket csinál 8MP-en, néha rá is csodálkozom, hogy telefonhoz képest mennyire jó, mások meg egyenesen el vannak ájulva a képektől. Igen ám, de amint mellé teszem az 5MP-es Canon A610-el készült képeket, ég és föld a különbség a Canon javára.
Nem szeretem az Apple-t, de elismerem, hogy egy dolgot jól csinál(t): nem hozott ki sokmillió különböző telefont, hanem csak egyet, és ezáltal nekik is egyszerű fejleszteni szoftverileg (mert csak egy hardverre kell nem kismillióra) és a így különböző kiegészítőgyártóknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest