Hirdetés
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
Nekem 16os van. Amire használom bőven elég! Iphone is 16 os. Igaz mindkettőt netezni használom főleg meg játékra! Nem vagyok egy gyűjtögetős fajta úgyis törlöm ami nem kell! Csak a legjobb Appok maradnak meg. Ha meg megszeretem a minit jövőre veszek retinást ez meg lesz a párom játékszere!Pár film így is ráfér! Úgyis egyszer nézek mindent meg. Szóval akinek sok zenéje,dokumentuma,fotója van vegyen 32 est , hétköznapi fogyasztóknak elég a 16 os.
[ Szerkesztve ]
-
balika333
tag
Szia! Nekem nagyon bejön ez a kis kütyü
Pont az a méret amit simán fogsz a kezedben hosszú időn át s nem lesz fárasztó tartani. Mindemellett a kijelző is pont elég, nekem speciel a sima iPad mérete nagy. Kis oldaltáskába bedodom a minit s viszem. Egyedül a retina kijelző ami ugye nincs, de abszolút szép képe van. Aki hozzá van szokva az iPad 3/4 kijelzőjéhez annak ez pixeles lesz. Film nézés érdekes dolog. Ha Full HD-t szeretnél nézni akkor érdemesebb a sima iPadet venni. Ha sima HD-t akkor elég ez is - ( habár még nem találtam meg azt a lejátszót ami szépen vinné a HD filmet. Az egyik szaggat, a másiknál meg nincs hang) Igazából egy dolgot tudok tanácsolni: menj be egy boltba ahol ki van állítva mind a kettő. Nyomogasd, nézegesd s amelyiknél elkap az érzés, hogy ez kell, azt vedd meg.
Nekem ilyen volt a Mini. Megnéztem azonnal megtetszett! Megnéztem az iPad 4-et de a méret problémás, plusz az a Minihez képest 1,5*-es ár
És 50ezret nekem nem ér meg a retina kijelző. De kinek a pap kinek a papné
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...