Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Az aktiválást úgy értettem, hogy a garancia lett aktiválva, a vásárlás napján, és ehhez nem kell kibontani, illetve bekapcsolni a készüléket hiszen a modell szám, vonalkód stb a doboz hátulján is megtalálható. De ezt nyilván te is tudod
Nem akarok semmilyen vitát elindítani csak mondtam. Ahogy előttem is írták, mindenki a saját pénztárcája függvényében szerzi be az apple termékeket, én ezzel a "sufnis" megoldással 20 ezret spóroltam meg. Egyébként az e-digitál is ajánlott bolt mert ott is olcsóbb valamennyivel mint az APR-ekben.
-
Oldman2
nagyúr
Köszi, senkinek nem címeztem közvetlen a kérdést, de ha magadra vetted no problem, semmi sértőt nem írtam benne.
:-)Mint írtam, elsősorban az egykori "nehéznek tűnt" problémát szeretném megoldani, szó mi szó, naponta 2+2 órát utazok, tehát a kisebb könnyebb tablet sokat jelentene. De nem veszítek-e a Minivel bármit is?
Tegnap meghallgattam a Háztáji Geek podcast 40. számát, abban éppen erről csevegtek, hogy jobb-e a kicsi az eddigiekhez képest. Ők is abban maradtak, hogy ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, de ehhez kellene 1-1 ilyen készülék. Mivel pillanatnyilag egyikem sincs, bátorkodtam olyanoknak címezni kérdésem, akik nemrég álltak át a Minire.
-
-
Watto1991
senior tag
-
dani3l
őstag
Eleg bepotyogni gugliba, hogy "zagg coupon code" vagy valami hasonlo es maris olcsobb. En igy vettem full body covert az ipodomra kb 30%-kal olcsobban. Egyebkent semmi nehez nincs a beszerzeseben itthon sem, siman meg lehet rendelni, europan belulre irorszagbol kuldik 4-6 euros postakoltseggel.
Mondjuk en nem tudom, ratennek e egy ilyent az ipad hatuljara, ezzel elrontani azt a jo kis femes fogast.. Bar ezt mar mindenki dontse el maga.szerk.: valami cefet telorol irni..
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Bocsi ha kissé OFF!
z0d1AK: te jártasabb vagy tokok terén biztos mint én. Égen földön keresek "nagy" ipadhez (4) hátlap védő matricát de mindenhol ilyen színes, mintás sz@rok vannak. Valami hasonló megoldás kellene nekem mint ez csak matricában. Hozzá kell tenni ez egy frankó kis tok Tescoban tegnap láttam 4500.- de engem idegesítene még az a kb 1,5-2mm plusz vastagság.
Valaki más látott már átlátszó hátlap matricát, már azon is agyaltam, hogy veszek előlapit kivágom ahol kell és felteszem hátra.
Azért erőltetem a matricás dolgot mert a karcolódások ellen ez véd a legjobban az ütésekre oda tudok figyelni de a karcokra lehetetlen.
-
tybsen
addikt
Igazából a 12 hónap LG garancia nyugtalanít, bár ugye az apple is csak ennyit ad. Hozzászoktam a samsung 24 hónap garanciához. Bár sosem tartottam meg ennyi ideig egy készüléket sem, de valahogy mégis megnyugtatóbb a hosszabb garancia. De mindegy, én EU-ban venném az LG-t, szóval végülis nem lehet gond.
-
tomi5244
őstag
Jövőhéten megyek a Médiába ha ott nem lesz ínyemre való akkor megrendelem ezt. A videó alapján nekem nagyon bejön. Bár 2:18-nál ahogy nézem elég passzentosan csúszik be az ipad. Ha smart coverel együtt akarom bele tenni akkor gondolom nehézkesebb. Neked mik a tapasztalataid?
-NOKIA-: Ezek inkább táskák, nem csak ipadek hurcolására alkalmasak. Nem azt, mondom, hogy olcsó de az áráért több funkciót is kapsz. Az egyiknek az oldalfalai olyan anyaggal van kibélelve amely megvédi az ütésektől/leejtéstől a táblagépet.
A média markt mennyire felszerelt ilyen táskák terén? Vannak tapasztalataitok? Vagy bárkinek.
-
tomi5244
őstag
A V7 Premium Vertical táskát pontosan hol vetted? Mert ez nagyon bejön! Nekem Ipad3 hoz kellene. Mennyibe fájt?
Köszi
T -
tomi5244
őstag
Hát igen, sokaknak nagy bosszúságot okozott 4-es model, főleg azoknak akik nemrég vettek 3-ast. Nekem viszont pont kapóra jött.
Nekem elég a 3-as tudása, lényeg, hogy retina legyen. Már kb 2 hónapja figyelem az árakat és az elmúlt 2 hétben elég durván esik az ára. jóformán a két hónappal ezelőtti 2-es áráért vihető el a 3-as.
December közepén fogom meg venni ha minden jól megy, most sok helyen már a "rendelésre" címkét viseli. A 90-100 körüli árak azok használtak, gondolom, mert én 115-nél olcsóbban nem látok iPad3 16 Wifi-s verziót.
Meg nyomkodtam a hétvégén a minit is. Kissé elbizonytalanodtam, nagyon kezes készülék de aztán kijózanított a tény, hogy itthoni használatra (néha vendégség) a nagy iPad optimálisabb.
-
ROBOTER
addikt
Viszont mi (pl. madgie és én is) sok éve fotózunk intenzíven. Ezzel együtt jár, hogy figyeljük a táj, jellegzetes tárgyak, az emberi bőr stb. színeit, és az ilyen hibák azonnal kibökik a szemünket. Számomra egészen meglepő (na jó nem meglepő, csak szomorú), mennyire nem következetesek a színek a felsőkategóriás mobil eszközökön sem.
-
madgie
titán
Hja, a sok monitorkalibrálás itt bosszulja meg magát, túl jól látom, ha valami nem stimmel
Amúgy a négyes jobban veszít a színeiből bizonyos irányból és oldalról jobban is lilul magasabb fényerőnél a sőtét képtartalom, mint a kettesnél. Lehet, hogy kár volt visszamenni az ips panelhez... (pls volt tudtommal még a hármasban is)
-
Shodan
őstag
Igen az a baj hogy szinte még alig lehet hozzá tokot kapni van a smart cover meg egy-két egyéb.
A mediaba most vettem hozzá egy trust sleeve tokot 5500huf volt, de már idegesített hogy a "nagy" ipad tokjába csak lötyögött...
A kezedetektől fogva használom az ipadet,1,2 de teljesen megérte váltani a minire, pont ez a mérte kell nekem. Kényelmesen elfér, könnyű. Most ott volt mellette kitéve a 4 vagy a 3, de ahogy megfogtam már jóval melegebb volt pl. szóval mini! -
zharmat
csendes tag
Még egy kicsit rugóznék a videókkal kapcsolatosan. Én igazából nem is egy, hanem kétféle képpen tudnám elképzelni a videónézést kezemben egy ipad minivel...
Egyik módja, hogy otthon egy D-LNK DNS-320-as NAS-on tárolt filmeket nézek, de úgy, hogy nem töltöm le a NAS-ról, hanem csak streamelem (ha ez a helyes kifejezés - nem tudom).
Másik eset, amikor távol vagyok otthonról, és akkor kénytelen vagyok felmásolni a gépre. Viszont ebben az esetben szeretném elkerülni a konverzióval járó macerát és időpocsékolást.Androidon mindkét igényre van létező megoldás, kizártnak tartom, hogy ios platformra ne lenne hasonló...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.