Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen videókártyát?
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezzel csak az a baj, mint a Logitech megoldásával. Kizárt, hogy valaha az életben lesz magyar kiosztású...
madgie: Kisebb szövegeknél nekem sem akadály tapicskolni az üveget, de azért egy méretesebb blogposztnál már a hajamat tépem tőle. Tudom, mert egyszer magammal vittem egy kölcsön példányt a több napos vidéki kiruccanásomra. Meg van nálunk céges példány is, szoktam vele a benti kanapén tehénkedni.
Viszont ha bármilyen BT billentyűzettel elketyeg akkor keresek egy kicsi és hordozható példányt. Már csak azt kell eldöntenem, hogy túl tudom-e tenni magam az iPad mini fos felbontásán. Ilyen PPI-vel operál a netbookom is és nem szeretem. Szóval lehet egy iPad 3gen lesz belőle.
Szerk: Tudom hülye kérdés, de virtuális billentyűzetből létezik egy értelmes magyar kiosztású? Mármint ami rendesen, minden magyar ékezetes billentyűt a maga helyén jelenít meg. A céges vason nincs ilyen, nem is nagyon néztem iTunes-ban, hogy van-e. Viszont Androidon is eddig olyanokkal talélkoztam amik tök bénák, mert az ékezeteket kivágja egy kupacba, meg ilyenek. Ha gépelek akkor nem akarok minden ékezettel külön pöcsölni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.