Hirdetés
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutubull
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Csak ha már választhatok, hogy az Apple-től rendelem vagy egy neve sincs gsm-től szinte ugyanannyiért akkor egyértelmű,hogy melyiket választom.
Az más kérdés ha nem lesz benne az akcióba az Air akkor lehet elkondolkozom azon amit írtál.
Egyébként egy 32GB néztem ki és ott már nem mindegy, hogy 180e vagy 162e. -
vans?
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Tudom, de nem szeretem ezeket a sufni GSM-eket, ki tudja, mit mokolnak ossze az AFA-val, stb.
(mar ha nekem szolt, mert a linkelt hsz-nek nem hiszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(mar ha nekem szolt, mert a linkelt hsz-nek nem hiszem)