Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
n1ről írtam hogy nincs még tapasztalatom olvass vissza.
az meg biztos hogy mint minden ez is fejlődni fog. remélem annyira, hogy nekem is megfeleljen. ha meg nem, és muszáj lesz cserélnem és tényleg szinte minden amoled lesz ami érdekel akkor muszáj lesz lenyelnem a dolgot, de a véleményem ettől sem fog változni.nem értem miért ilyen agresszív a stílusod egyébként, és most még vissza is fogtad magad. még az is mindegy igazad van-e, vagy sem. tiszta moonman
na mindegy téma lezárva
munkahelyen kötelező szemészetre járni, fél év alatt nem hiszem hogy sokat romlott a szemem
-
<NewL>
addikt
persze. 4.0-ban biztos vagyok benne ,hogy lesz érdemi fejlesztés
flash - iPhoneról meg lehet nézni,viszi őket.
a keret meg pont akkora amekkorának kell lenni,az miért lenne jó hogy ha kisebb lenne a keret és az egyik ujjunk állandóan a kijelzőt érni,és hopp már közelíteni mindenhol
szerintem így kényelmes.a design nekem nagyon bejön,sőt még a wifis változat még jobban bejön mint a 3G.
egyébként mennyivel könnyebb azt mondani egy új dologra ,hogy ez szar és ezt nem lehet semmire sem használni. csak egy kicsit használni kellene a képzelőerőnket,meg megnézni pár képet meg videót ,hogy hol és ki fogja használni ezeket.
pl.: ők nem
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem így kényelmes.