Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
n1ről írtam hogy nincs még tapasztalatom olvass vissza.
az meg biztos hogy mint minden ez is fejlődni fog. remélem annyira, hogy nekem is megfeleljen. ha meg nem, és muszáj lesz cserélnem és tényleg szinte minden amoled lesz ami érdekel akkor muszáj lesz lenyelnem a dolgot, de a véleményem ettől sem fog változni.nem értem miért ilyen agresszív a stílusod egyébként, és most még vissza is fogtad magad. még az is mindegy igazad van-e, vagy sem. tiszta moonman
na mindegy téma lezárva
munkahelyen kötelező szemészetre járni, fél év alatt nem hiszem hogy sokat romlott a szemem
-
<NewL>
addikt
persze. 4.0-ban biztos vagyok benne ,hogy lesz érdemi fejlesztés
flash - iPhoneról meg lehet nézni,viszi őket.
a keret meg pont akkora amekkorának kell lenni,az miért lenne jó hogy ha kisebb lenne a keret és az egyik ujjunk állandóan a kijelzőt érni,és hopp már közelíteni mindenhol
szerintem így kényelmes.
a design nekem nagyon bejön,sőt még a wifis változat még jobban bejön mint a 3G.
egyébként mennyivel könnyebb azt mondani egy új dologra ,hogy ez szar és ezt nem lehet semmire sem használni. csak egy kicsit használni kellene a képzelőerőnket,meg megnézni pár képet meg videót ,hogy hol és ki fogja használni ezeket.
pl.: ők nem
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest