- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Maga az eszköz olyan amilyen: lehet szeretni és lehet szidni. Szerintem nem rossz elképzelés, de természetesen vannak hiányosságai. Azt pl. föl nem foghatom, hogy miért nem került bele egy webkamera. Igaz,hogy én eddig életemben 1x skypeoltam, de sokaknak ez alap. Ráadásul filléres eszközről van szó.
Egyetértek Ulkesh-sel abban, hogy itt a koncepció a lényeg:a sok alkalmazás, ami elérhető. Valamint a hardver és szoftveroptimalizáció is feltételezhetően magas fokú ebben az eszközben. Addig mondjuk nem szabad ítélkezni, amíg nem jelennek meg tesztek róla.
Amit viszont szemétségnek tartok,ezét még egyszer leírom: azt a mappát alapból adni kellene az iPad-dal. Hiszen ez egy kijelző csupán és semmi sem védi. Pofátlanság külön pénzt kérni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest