Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A YT Music jó lenne (több mint 2000 dal van nekem feltöltve), de a két nappal ezelőtti frissítéssel borzalmasan elszúrták, mert a saját, feltöltött tartalmakat elmosódott album borítóképpel tölti le azóta, ráadásul kétszer kell elindítani hogy ne akadjon meg a zene lejátszás, és ez az iPhone és iPad appra egyaránt igaz.
-
törölt tag
“Már miért kellene szinkronizálgatni?”
Én például nem találtam egyetlen, a gyárihoz hasonló, magyar nyelvű, kevés energiaigényű (ami nem szívja az aksit ezerrel) zenelejátszót “i” eszközre. Erre csak a gyári alkalmas, pedig több tucatot kipróbáltam már, fizetőseket egyaránt. Sajnos a fájl mozgatás is sokszor problémás, pl. tegnap töltöttem (volna) le a Mega cloud-ról egy 1,4 GB-os mpeg-4 videót, de a beépített fájkezelő három próbálkozás után sem boldogult vele. A Documents megoldotta végül. Tehát ez a Fájlok app jelen stádiumban egy vicc kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Lenovo TAB M11 tablet
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest