Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
Én nagyon-nagyon utálom az Apple-t, és az IOS-t, de lassan ott tartok, hogy veszek egy iPad-et. Lényegében használható tabletet más nem gyárt. A Samunál ott a Tab S3, de horror (kb. iPad *2, avagy inkább iPad Pro) áron van, meg az üveg hátlap komoly mellényúlás szerintem. Minden más tablet kuka. Ha nem most, akkor 1-2 év múlva kuka. Látszik, hogy senki nem veszi komolyan a szegmenst, senki nem gyárt minőséget az Apple-n kívül (ők is butulnak vissza, de még mindig messze jobbak, mint a többi márka).
Van most egy Atom procis Windows10-es tabletem, kritikán aluli. A reakcióideje = érintés + 5 másodperc. Ha jó napja van. Ha semmi nem fut a háttérben, egy Edge lap 100%-ra terheli a procit. Lényegében mondjuk ki, használhatatlan.
Ha az iPaden lenne rendes mappa és fájlkezelés, tudna Torrentezni, lenne hozzá BT bill/egér, és elérhető lenne rajta pár régi klasszikus játék, azonnal megvenném. Így is erősen gondolkozom rajta, minden Apple haterségem ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest