Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #485 üzenetére
Ádi kellemes volt benne, örülök is, hogy végül ő nyert.
Plusz én akkor is bírtam Csicsit, ha ő nem lett volna ott, dögunalom az egész.
na de a dorka...... szerintem nála idegesítőbb emberszabású még nem volt egyik évadban sem... Számomra egyedül ő volt a fájdalmas, és aki miatt néha borzalom volt az egész...
Előre félek, hogy következőnek milyen idegesítő embereket fognak találni. És persze, ha megint nyári lesz, akkor újra üresfejű, unalmas, de amúgy jó testű lányokkal lesz tele. Sok értelme volt most is.Remélem a szokásos őszi lesz, semminek nem tett jót a nyár. Azért 40 fokokban dolgozni ott körülöttük, nem lehetett gyenge.
-
snecy20
nagyúr
válasz
antikomcsi #485 üzenetére
Esetleg megpróbálkozhatna a csatorna azzal, hogy értelmes kultúr-embereket is válogat be.
-
antikomcsi
veterán
Igen, köszönjünk az infót!
Jövőre azaz 2025.-ben érkezik a képernyőinkre a Való Világ 13. szériája. Azt azonban még nem lehet tudni, hogy a játék a legutóbbihoz hasonlóan tavasszal, nyár elején indul e, vagy a régebbről megszokott módon ősszel költöznek be az új lakók.
Nagyon kíváncsi vagyok, mert eddig mindig azt hittem, hogy az előző évadot nem lehet alulmúlni, de ez a VV12 bebizonyította, hogy mégis, mert szerintem minden idők legrosszabb szezonja volt minden szempontból.
-
¤Envy¤
aktív tag
-
¤Envy¤
aktív tag
OTT VAN! MINDEN A HELYÉN!
-
bence1024
tag
Na egyel kevesebben!
Szerencsére már nincs sok hátra ebből a moslékból!!! -
¤Envy¤
aktív tag
Ma este kiválasztás.
Aztán ezzel együtt indul egy szavazás nekünk, hogy akit kiválasztanak odabent, az menjen haza párbaj nélkül, vagy menjen ki párbajra.
HA arra szavazunk, hogy párbaj nélkül menjen, akkor kapnak +5 milliót az alapba. Ha párbaj lesz, akkor nem kapnak pénzt.
Remélem Reni vagy Geri lesz az, és párbaj nélkül megy kifele.
-
Villa7
tag
Meg is lehet hirdetni a győztes anyukát...
-
antikomcsi
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #473 üzenetére
A boldog apuka!
-
LamaCube
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #473 üzenetére
Az az arc mindent elárul ...
-
bence1024
tag
Ott van az Ádi!!!!!
-
LamaCube
addikt
[link] Ez a kemény nem a gyémánt...
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #465 üzenetére
Egyetértek veled. Mégis MINDENHOL szinte dorka vezet! Az ész megáll!!
Az biztos, ha Ádit most kint hagyja, nekem ennyi volt az évad, de még azt is erősen átgondolom, hogy a következőt nézem majd. MERT onnantól FIX, hogy dorka a végső nyertes is. Kiki is ezt mondta tegnap....Ez beteg. Az emberek betegek, végtelenül megvezethetőek, és ezt nem lehet elviselni ép ésszel.
-
antikomcsi
veterán
Már bocsánat, de csak a fogyatékos nézők sajnálták meg. Dorka egyik héten ebbe szerelmes, másik héten abba szerelmes, egyik nap A-t mond, másik nap B-t cselekszik. Az, hogy páran ezzel kapcsolatban elmondják a véleményüket, és mások ezt támadásnak veszik, mert fáj az igazság, az a megsajnálók szegénységi bizonyítványa. Egy Dorka féle karakternek nem lenne szabad, hogy esélye legyen egy Ádi féle ellen.
A nézők elvakultságát írja le a kizárás alapját szolgáló eset is. Magát az eseményt egészében nem vizsgálva csak azt a részét, amit sok hozzászóló úgy írt le, hogy milyen beteg a srác, mert belenyúlt a lány nemiszervébe, aztán meg szagolgatta az ujját, és elment lemosni. Holott annyi történt, hogy védekezés közben a lány szájon vágta a fiút, akinek az ínye környéke vérezni kezdett, és ezt nézte meg a kezével, hogy mennyire végzik az ütés helye.
Persze aki nem objektíven nézi azt lát bele, amit akar.
Ha valakit négyen megfognak, és kifejezett kérése ellenére sem engedik el, majd akarata ellenére, miközben magatehetetlen beledobják a medencébe arra nem pont ugyan úgy ráillik a szabály, mint ami alapján a kizárás történt?
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #458 üzenetére
Valaki jelentette [link]
-
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Igazából ez szokás volt náluk, rendszeresen csinálták egymással. Természetesen Giada is. Amolyan egymás játékos piszkálása.
Viszont Dzsi most tényleg túltolta... Lefogta, befogta a száját.. mindegy, van videó, ha valaki keresné.
Nem örülök, mert így 99%, hogy az a hülye picsa fog nyerni a végén. Elképesztő.
-
Laca1212
őstag
válasz
-
antikomcsi
veterán
válasz
bence1024 #454 üzenetére
Nem ismerem az előzményeket, és úgy hallottam az "áldozat" is végig nevetett az akció alatt. Nem tudom megítélni 100%, mert a körülmények lehettek olyanok, hogy megérte a kizárást, és lehettek olyanok is, hogy nem ért kizárást. A szerkesztők a biztosra mentek. Legalább nem kell fájjon a feje az elszórt 11.5 millió miatt.
-
¤Envy¤
aktív tag
Kiesik Ádi ezek után, a győzelem megalapozva dorkának.
HURRÁ.
-
bence1024
tag
Erről mit gondoltok?
-
antikomcsi
veterán
válasz
IreN!CuS #452 üzenetére
Ha játékos lennék, nagyon dühítene, hogy a többiek, ilyen kevéssel a vége előtt ennyi lóvét elszórnak abból, ami nem is az övék.
Ja tényleg gőzük sincs, hogy mennyi ideig tart a megélhetés mellett 11.5 milliót Forintot bevarrni a párnába. És tisztán látszik, hogy fel sem fogják. Én a gyerekes sztorit sem értem meg, mert nem, neki sem volt joga elszórni a pénzt. -
¤Envy¤
aktív tag
dorka kihívta az Ádit.
Ádi a 3. párbajára megy ki, míg vannak bent bőven olyanok, akik egyen se voltak. -
bence1024
tag
Na ez a licitálós játék jó volt!
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #448 üzenetére
Köszi az összefoglalót!
-
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #445 üzenetére
Szerintem nem nagyon van érdekes dolog. A minap is néztem egy összefoglalót, és még csak mást sem csináltam közben, de másnap már nem tudtam megmondani, hogy miről szólt az adás.
Igen, küldtek be két csajt egyértelműen azzal a szándékkal, hogy felpiszkálják a fiúkat, féltékenységet ébresztve ezzel a lányokban. Annyira nulla amúgy a brigád, hogy ilyen kicsinyes módszerekhez kellett folyamodni. Majka is volt bent, abból csak pár percet láttam, őt lehet motivációnak szánták, de szerintem nem jött be.
A ~81-19 arányon pedig nincs mit megmagyarázni, szerintem az mélyütés, akárhogy is nyilatkozik róla a kieső.
Ha lesz 13. széria szívesen kitárgyalnám, de ha abba is csak kisebb-nagyobb gyerekeket válogatnak be egy kaptafára, akkor nekünk azon sem lesz mit nézni. Remélem nem ez lesz a trend, hogy a fiatalokat szolgálják ki az online térben, más meg nézze a ledobott csontokat az ismétlésben.
Még ami feltűnik, az az, hogy a szőke Gergő viselkedése néha már kicsit túl a barátságon. Annak fényében furcsa, hogy az első 1-2 héthez ez jelentős pálfordulás. Valen atya biztosan nem adná rá áldását.
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Volt valami érdekes? Kiválasztás, kiszavazás hasonlók? Azt olvastam, hogy már Majkát is beküldték meg valami édenes csajokat. Ennyire ramaty lenne a nézettség? Bár nem csodálkozom ilyen lakókkal. -
bence1024
tag
Egyszerűen sótlan ez az évad.
Nekem a villa design sem tetszik.
Az ipari hulladék streaming felületük erőltetése sem pozitív.
Illetve szerintem ez a nyári időpont sem jó. (A télinek van egy "varázsa") -
PSti
tag
Hát emberek további jó szórakozást, én teljesen meguntam. Annyira nem tud lekötni, hogy semennyire sem. Viszlát a 13-ban
-
-
PSti
tag
Nem az a baj, hogy nyugisabb, hanem az RTL nem tud érdekes hátteret adni. Még mindig abba vannak, hogy legyen konfliktus. Unalomig ismételt játékokat tolnak, mint hogy tedd sorba a játékosokat kedveltség szerint, és akkor lehet erről veszekedni, hú de izgi, de közben nem. Normális program kéne, mint mondjuk Running Man-ben, ami 2010 év óta megy heti 1x, és nem lett unalmas azóta se.
-
bence1024
tag
Tegnapi összefoglaló: kikidi kitisztította a medencét.
Reni kérdi, hogy nem volt benne nyálkás dolog?
Mint kiderült reni kicsapta gerinek és elfelejtettek szólni erről a többieknek. Hova lejjebb? 🤮 -
¤Envy¤
aktív tag
Én addig nézem, amíg Giada és Ádi bent van.
Abban a pillanatban, hogy ha mondjuk egy rihe dorka kint hagyná Giadát egy párbajon, azonnal leteszem a műsort.
A többi fillért nem ér.
-
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #434 üzenetére
Tehát akkor nem érdemes nézni?
1 hónapja kb 1 részt sem láttam, csak a kiválasztások és a párbajok végeredményét nézem meg (mondjuk ez a foci eb miatt is van).
Az előző szériák tényleg szolgáltatták rendesen a trasht, ebben semmi nincs.
Talán azért válogattak így, mert sok felháborodás volt néhány korábbi szereplő miatt, és azért hoztak össze inkább egy nyugisabb társaságot. -
LamaCube
addikt
válasz
Lehet tényleg kiöregedtünk. Bár nekem a 20 éves fiam mindig oszt, hogy miért nézem ezeket . Mindenben egyetértek veled, de szerintem látja az RTL is, hogy ez most nem sikerült. Egyszerűen lapos az egész semmi konfliktus, árad a béke.
-
rushty
őstag
válasz
Ezek már online tartalmak. Ha kijönnek tiktokozni fognak.
-
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #433 üzenetére
Szerintem nagyon nagy baklövés volt a szereplőválogatás, és a TV adás Cool-ra száműzése ilyen késői időpontra.
Azt hihetik, hogy a VV meghalt, pedig nem igaz csak nem pont így kellett volna ezt csinálni. Megérte vajon az új előfizetők ezrese? És hányan nem mondják le 3 hónap után?
Én nagyon hiányolok legalább egy olyan karaktert a játékból, aki úgy osztja szarkasztikusan a játékos társait, hogy azok képesek lennének dicséretnek venni szavait. Ez az évad hozta el számomra a legjelentéktelenebb szereplőket. Lehet nem csak én vagyok úgy, ha véget ér a játék, már másnap nem fogok emlékezni egyikükre sem.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #430 üzenetére
1 hete nem láttam egy percet sem. De más médiában se nagyon hallok róla.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Néha háttérzajként megy az összefoglaló, de tök érdektelen. Nekem is kimaradt vagy egy hét szerintem nem sokról maradtam le
-
PSti
tag
válasz
Aaaaa, semmi se volt hétvégén, sajnos elég unalmas a műsor.
-
antikomcsi
veterán
Ruben jött - látott -
győ..ment!Nem akarom bántani a srácot, de ami keveset láttam belőle, úgy tűnt, hogy nem tud beszélni, nyilván nem szó szerint értendő, de egyszerűen nem tudta értelmesen elmondani, hogy mit akar. Szerintem a szókincse sem túl bő, és (szöveg)értelmezisi gondjai is vannak. Persze ezt csak én láttam így az alapján a pár társalgási kísérlete alapján, ami az összefoglalókba volt.
Hétvégén nem értem rá nézni, van valami, amit érdemes visszanézni, vagy csak a szokásos kínlódás volt a semmin?
-
PSti
tag
Remélem nem Ruben jön vissza, nem 100-as az az ember. Dzsigeri sem a kedvencem, de inkább ő.
-
-
IreN!CuS
őstag
Csodálkozom, hogy még nem írtátok. Kit választott ki a mókus miki - egyáltalán eltudta mondani?
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #424 üzenetére
Így van.
Plusz én az élőt nézem, szóval ezért nem írok már ide, mert azt máshol beszélem ki. És nagyon rossz itt sokszor 1+ nap késéssel érkező témákra reagálni...
Ma este nagy volt a boldogság, Ádi jól kiosztotta Dorkát, remélem belekerül az összefoglalóba. (Piros-lapot ad neki, abban a feladatban lesz)
-
antikomcsi
veterán
Komolyan mondom ezeket az összefoglalókat rossz nézni. Nincs mit kibeszélni. A "játékosok" nem játékosok, csak nagyra nőtt gyerekek. Ezt meg már az elején leszűrtük. Egyáltalán nem viccesnek tartok sok dolgot, hanem szánalmasnak. Ez nem való világ, hanem Irányított Ovi!
-
bence1024
tag
Ruben elég ratyi még mindig.
Kiválasztáson vélhetően jól megpakolják. (Jelekkel)
-
LamaCube
addikt
Tegnap végignéztem az összefoglalót, de minek
Dudu, amit leművelt a tanulásról az kritikán aluli...
Az, hogy huszonévesen a geometrikus testekről fogalmuk sincsen egyszerűen elképesztő. Inkább sírni lett volna kedvem, amikor Giada a pohárra rákérdezett, hogy "ez ellipszis?" Még, ha kúpot mondott volna talán közelebb állt volna az igazsághoz. Dorka egy táskára, ami kb. semmilyen se volt azt mondja, hogy négyzet, ami egyébként is síkidom. 1856-os forradalom és hasonló orbitális baromságok. Általános iskola alsó tagozatReni elmagyarázta, hogy egy egyszerű feladatot azért nem csinált meg, mert ő emelt matekot csinált MIVAN?
Próbáltam ezeken nevetni vagy valami vicceset találni, de sajnos nem sikerült. Talán Geri a hasábkrumplival az jó poén volt
Tudom ezek nem fontosak Dudu meg a hozzá hasonlóak szerint. Csak, ha mindenki ilyen hülye lenne nem nyomkodhatnák az okos kütyüket és a többi technikai dolgokat és kőbunkóval szaladgálnának most is... De még ezt a következtetést is hülyék levonni... -
PSti
tag
Igen, nézem a műsort.
Szerinted hogy hívják Giada gyerekét? Vagy kérdezek egy könnyebbet: A gyereke fiú vagy lány? Egyikre se tudod a választ vélhetőleg. Miért? Mert Giada sose beszél a gyerekéről. Milyen szülő az ilyen, aki 40 napja van bent valahol, más emberekkel, és sose beszél a gyerekéről? Még Csaszi is sokszor mondta, hogy Fanni így meg úgy, mindenki tudta, hogy ki a fene az. Giada semmit.
A konténer házat hiába veszi meg, mert a gyerek attól még kajálni nem tud. Dolgozni is kéne, Giadának pedig nincs állása, és nem is lesz, ha olyan hisztiket levág mint a munkahéten, ahol folyamatosan azért óbégatott, hogy őt elnyomják, nem lett a hónap dolgozója, stb.
Ha ilyen príma ember a csaj, akkor hol a férje? Ja, az nincs ugye. Tudja egyáltalán ki a gyereke apja? Ha igen, továbbra is, hol van ez az ember? Gondolom szakítottak, mert nem bírt megmaradni a nő mellett. Akit amúgy nőnek is csak muszájból lehet nevezni, mert ahogy kinéz, az valami botrány.
És nem, az egyedülálló szülő nem egy érdem, és nem, a butaság nem egy érdem, és nem, a nincs állásom az nem egy érdem, és nem, a dagadt vagyok, nem egy érdem. Vicceseket tud mondani? Biztosan. Kiáll maga mellett? Ez is így van, de más is kellene. Most van a sulis hét tornaórával, akkor megerőltethette volna magát, de nem, rögtön közölte, hogy neki ez milyen nehéz, stb.
(Mondjuk ha nincs is gyereke és csak kitalálta az egészet az RTL, akkor persze a fenti bekezdések mindegyek, de hát elvileg van.)
-
LamaCube
addikt
Lehessen már véleményem így is, azért ne te mondd már meg...
De, ha megcáfolod amiket írtam és nem véleményezel, akkor megkövetlek téged is őt is.
Az is benne van, hogy ami neked vicces az másnak nem. Az összefoglalókból pont nem jön le róla semmi humoros mostanában.
Nem tudom van-e gyereked, egy anya ne hagyja már ott egy trash műsorért a gyerekét. De ez is olyan, hogy ez neked nem gond, nekem meg igen. Férfiként nem hagytam volna ott a fiamat, maximum, ha a megélhetéshez kellett volna és persze nem egy trashért. Számomra ő nem anya és ez az ujjszopásából is kiderül, hogy semmi anyai ösztöne nincs, hiszen kik szopják az ujjukat? A gyerekek és ott is legtöbben szorongásból. Így szülni egy gyereket felelőtlenség! Tehát az én véleményem szerint nem érdemelné meg a főnyereményt csak azért , mert "vicces". Persze a többi tuja sem érdemelné meg jobban. Még mindig azt mondom, hogy a legrosszabb casting az idei. Persze ez csak az én véleményem. Azt meg még csak le lehet írnom. -
¤Envy¤
aktív tag
Csak azt tudom mondani, amit én érzek. Alapjában véve nagyon vicces gyerek, ezt nem lehet tagadni. De időközben fény derült a nagyon meredek dolgaira... Múltkor a Verás ügye azért elég meglepő volt, majdnem nekiment részegen. Élőben még jobban meredek volt, mint aztán az összefoglalóban. Plusz vannak nagyon beteg kinyilatkoztatásai, amik nekem nagyon sok. Igazából nagyjából nőgyűlölő is ő. Szerintem nem túlzok ezzel...
De főleg egyik-másik megszólalásán tud seggig szaladni a szemöldököm. Szerintem nem teljesen normális... -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
LamaCube #414 üzenetére
Na látod, itt a fórumon tájékozódsz, szinte összefoglalót sem nézel, mégis leírsz egy fél oldalas regényt. Jól megmondtad. Olyasmiről, amit már nem is követsz. De véleményed van. Fél oldalban.
Ha a fórum elejét valaki visszaolvassa, az láthatja, hogy a legelején Giada ellenes voltam. Unszimpi volt (nem a gyerek otthagyása miatt, hagyjuk már ezt basszus).
Most meg azt szeretném, ha ő nyerne. És nem feltétlen azért, mert ő szorulna rá, hanem mert megérdemelné.
1 hónapja követem szinte egész álló nap (mert megtehetem bizonyos okok miatt. A 2. monitoromon fut a live állandóan). Ha Giada nem lenne bent, az egész villát be lehetne hinteni sóval, annyira nem érne egy fillért sem az egész. A 2 pár egymást nyalja, ennyit tudnak felmutatni. Az egyéni játékosok se érnek valami sokat. Giada az egyetlen, akin hetek óta nagyon jókat szórakozok, mert van humora, vicces, ha másokétól eltérő véleménye van akkor is kiáll mellette, ha emiatt balhéznia kell, nem pedig csak elbújva suttogja el 1-2 másik embernek, mint az összes többi........ (khm dorkácska.....)
Ádit kedvelitek? Ha igen, láthatjátok, hogy nagyon jóban van Giadával, és ez nem véletlen. Higgyetek neki. Giada nem rossz ember, mint ahogy mások azt ezerrel próbálják beállítani. Még maga az összefoglalók is csak arra mennek rá, ha valamivel épp alázhatják.
Hajrá Giada.
De ha ő nem, akkor mindenképpen max csak Ádi.
-
LamaCube
addikt
Tudom nem nekem válaszoltál.
Viszont, ha valaki anyaként hónapokra elhagyja a gyerekét pont a legfontosabb életkorban egy ilyen műsorért ott valami komoly baj van a fejben. Az ujjszopása kb. a 4 éves szint, amit valami frusztráció is okozhat, amivel nem ártana szakemberhez fordulnia.
Szerintem életében nem dolgozott és ahogyan a feladatokban is csak nyöszörög legtöbbször, el tudom képzelni, hogy nagyon nem is képes rá.
Teszem fel vesz egy konténerházat, akkor meg lesz oldva az élete? A rezsit nem tudná kifizetni. Gyerek szinten van sajnos, ez nem kérdés. Nekem konkrétan BB Évi jut róla eszembe, remélhetőleg nem az lesz az ő sorsa is.
Én már az összefoglalókat se nézem nagyon, mert annyira érdektelen számomra, hogy annyit fordítok az életemből belőle, hogy itt a fórumon tájékozódom. -
¤Envy¤
aktív tag
Te amúgy nézed ezt a műsort? Már rég elmondta, mire költené, és a "hülyeségek" nem voltak közte.
Az életüket szeretné jobbá tenni. Házat venne talán, de mivel a realitás talaján marad, valami kisebbet, esetleg konténerházat említett, vagy hasonlót, ha jól emlékszem.
Bírom, mikor a tefélék teljesen barom infókat kürtöltök a világba, és nézitek kb. csak az összefoglalókat...
-
PSti
tag
válasz
LamaCube #410 üzenetére
"Giada nekem kakukktojás bár nem nézem már nagyon az összefoglalót. A gyerekéről szokott beszélni? Egyáltalán hiányzik neki?"
Egyszer mondta, hogy ha a gyerekkel lenne valami kimenne. De én se szeretem, mivel agyi szintje 4 évesekén van. Ha megnyerné a pénzt elköltené hülyeségre azonnal.
-
gergo5991
őstag
ruben mi a f. csinál gerivel minden este?
kva beteg
de a geri is hogy hagyja -
LamaCube
addikt
Giada nekem kakukktojás bár nem nézem már nagyon az összefoglalót. A gyerekéről szokott beszélni? Egyáltalán hiányzik neki?
Az a hüvelykujj szopás valami förtelem, nagy baj van a toronyban...Én is Ádira szavaznék a döntőben. Bár nekem Geri /nem dzsigeri/ kellemes csalódás, szerintem jószívű, kissé bohókás srác.
Dudu-Dorka nagyon ellenszenves az eleje óta ez nem is változott.
Kikidi maníros, színészkedő szerintem. -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #408 üzenetére
Szerintem Giada. Egy, neki jobban is kellene...
Kettő, ha most ő nem lenne bent, nem tudnánk nézni semmit...Konkrétan a két párocska valami veszettül unalmas...
A többiek meg bizonyos dolgok miatt nem.
Viszont igen, ha Giada nem tud nyerni, akkor inkább Ádi, mint mondjuk DzsiGeri.DzsiGeri a nagy esélyes jelenleg...... Pedig Ádi van nagyon ott emberileg inkább, mint ő...
-
¤Envy¤
aktív tag
Azt szeretném, ha vagy Giada, vagy Ádi, vagy Ruben nyerjen a végén.
Mindenki más emberileg egy förtelem... -
LamaCube
addikt
Egyetértek veletek. napok óta nem nézem, itt tájékozódom csak. A legrosszabb évad, ennél mindegyik jobb volt.
-
Laca1212
őstag
válasz
antikomcsi #404 üzenetére
Ahajó!
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #400 üzenetére
És akkor gondold el, hogy dorkával szemben Csicsit akarja kiszavazni az okos nézőközönség.
Ha ő kiesik onnan, akkor utána már tényleg unalmas lesz, mert jelenleg csak Csicsi visz életet a 4 fal közé.
Nem tudnak semmi mást adni, csak GeReni napi 6 kúrását + DuDorka napi 200 cuppogását... Ennyire mélyen még egyik évad sem volt.
EZ lett az ára annak, hogy testre kasztingoltak, mivel ugye nyári évad, jó testeket kerestek... Csakhogy emelett elsiklott az az aprócska dolog, hogy azért jó lenne, ha játszanának is... De olyan üresek belül, főleg a lányok, hogy csak a napi kekszeket lehet leadni....
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
antikomcsi #400 üzenetére
Borzalmasan unalmas. Az elmúlt héten csak a párbajt néztem meg, annak is csak a vége felé kapcsolódtam be.
-
Laca1212
őstag
"Értem én, hogy mire megy ki a játék"
Szerintem nem érted...
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!